A laktózérzékenyek mit szoktak bevenni tejivás és hasonlóak előtt? (laktóz enzim? )
Úgy emlékszem, szoktak valami gyógyszert bekapni, hogy ne legyen annyira puffasztó hatása a laktóztartalmú élelmiszereknek.
Mi ez?
Hogy működik?
Valami laktóz enzim féleség talán, de nem vagyok benne egészen biztos.
És ha valakit a gyümölcs puffaszt annak ez nem hatásos?
Ha biológus lennél nem javasolnál mesterségesen bevitt emzimeket, amik hosszútávon több kárt okoznak.
Ezzel szemben egy pohár HÁZI mandulatejjel semmi gond. Elsőre is írtam hogy házi, de neked muszáj volt belekötnöd hogy ipari.
Mellesleg ha ennyire rossz véleménnyel vagy az ipari termékekről, akkor teljesen inkonzosztens az, hogy a laktózmentes gyári tejet vagy akár a legalább 10 féle ipari folyamaton végigmenő, növekedési hormonokban és antibiotikumokban gazdag jó kis tehéntejet ajánlgatod.
Esetleg próbálj meg egységes véleményt formálni, akkor talán nem fognak bolondnak nézni.
Az idiótázásról meg annyit, hogy én normális hangnemben a kérdésre válaszoltam, te direktbe leszaroztad a véleményem és köteledtél. Akkor ne lepődj meg, hogy idiótának nevezlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!