Ha laktóz érzékeny lennék, akkor már kiderült volna kis koromban?
Na ne szórakozzunk már, a májad még bírja?? Mit??
A laktózérzékenység azért alakul ki, mert lecsökken az enzim a BELEIDBEN, ami elbontja a laktózt.
Természetesen bármelyik életkorban kialakulhat, de te is láthatod, hogy ez a természetgyógyász dolog egy kicsit kamunak hangzik.
A májnak nem sok köze van a laktózérzékenységhez.
Olyan vizsgálaton én is voltam egyszer, amiről írsz. De szerintem kamu az egész. Érzékelőket tett a fejemre a lábaimra és a kezeimre. Aztán azt mondta, hogy gondoljak vmi szépre... miközben a számítógépe előtt ült és a monitort bámulta. Nekem két A/4 oldalnyi betegség lett az eredmény, azt mondták, hogy méregteleníteni kell, meg a májam nagyon rossz állapotban van, meg nagyjából minden belső szervem... és persze a méregtelenítéshez a legjobb a náluk kapható mindenféle bogyó és ital, össze is írták hogy melyikből mennyit kellene szednem/innom. Egy hónapra több, mint 200ezer Ft lett volna.
Én inkább másnap elmentem vérvételre (mivel eü dolgozó vagyok, munka közben megoldottam), megrendeltem magamnak a kérőlapon mindent amit csak lehet, vérkép, vese- és májfunkció, hormonok, alvadási paraméterek... Mialatt vártam az eredményt lementem egy hasi ultrahangra. A nap végére kiderült, hogy minden eredményem tökéletes, semmi baj a májammal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!