Mondanátok olyan ételeket, amiket a párom és a kislányom vihet iskolába/munkába?
Figyelt kérdés
Párom íróasztalnál ül, kislányom első osztályos. Mindig nagy gondot okoz, mit csomagoljak el nekik tízóraira. Eddig nagyon sok mindent csináltam, próbáltam őket variálni is, de mindig törekszek arra, hogy az újdonság örömét megleljék az étkezésben. Pl teljes kiőrlésű kenyeret pogácsa szaggatóval kiszaggatok, beleütök egy tojást, megsütöm, beleteszem az ételhordójukba, mellé pakolok paradicsomot, paprikát, uborkát. Házi kiflit is szoktam sütni mellé házi joghurtot csinálok. Ilyesmik! De jó lenne pár új ötlet... A chia magot, zabkását, kuszkuszt, kölest, ilyesmiket nem szeretik.2017. jan. 13. 17:40
1/4 anonim válasza:
Házi péksütemények? Édesen, sósan?
Nagy adagban készítek tésztát megtölltve lefagyasztom és csak sütni kell. Ma kakaós és vanilliás csigát vittek.
Fiam nagy kedvence a bermuda szendvicsek minden féle ízben.
Hús kenyeret csinálok, vékonyra szeletelve szendvicsekbe. Édes túró krém kaláccsal sok mazsolával.
Tojást nem szoktam rakni mert csak "melegen finom".
2/4 A kérdező kommentje:
Ezek jók :)
2017. jan. 13. 17:49
3/4 anonim válasza:
A legegyszerűbb a muffin, sósan és édesen is készíthető, teljes kiőrlésű vagy diétás lisztekből is. Bármit darabolhatsz bele, zöldségektől, hús/sonkadaraboktól a gyümölcsökig, magvakig, az ízesítésnek csak a fantáziád szab határt, meg is kenheted vagy töltheted bármilyen krémmel vagy lekvárral. A legjobb benne, hogy mikróban, bögrében 3 perc alatt megsüthető, pont annyi, amennyit csomagolni akarsz, a reggeli rohanásba is bármikor belefér.:-)
4/4 anonim válasza:
Kicsit túlkomplikàlod...elsős a gyereked, ha màr most gondolt okoz kitalàlni, mi lesz érettségiig?!?
Zsömi, vaj,felvàgott,zöldség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!