17 hónapos a kislányom, szerintetek miért nem fogadja el még mindig rendesen a darabos ételeket?
Érdekes, nekem meg a pépes kaját nem ette meg a lányom, csak a darabosat, de úgy meg csak minimálisat tudott megenni.
Lehet, hogy azért nem eszi meg, mert nagyon megszokta a pépeset.
Kezébe adott darabosat (keksz, kifli, akármi) eszi rendesen?
Nekem az egyik kisfiam nagyon sokára kezdett darabosat enni, olyan 20 hónapos lehetett, amúgy a fentieket amit írtam ette, tehát tudtuk hogy képes rágni, de normál ételt turmixoltam neki jóideig. Aztán kb egyik napról a masikra átesett a ló túloldalára és csak azt ette amit villara fel tudott szurni, semmi leves, főzelék... Most 2,5 éves és ő a legjobb evő gyerekem a háromból :)
Szerintem a legfontosabb hogy ne eroltesd, kinald mindig meg a "normál" darabos verzióval aztán ha nem megy mehet a botmixer :) Ha nagyon idegesít a dolog esetleg egy dévényesnek megmutathatod a szájizomzatat, de szerintem nincs ilyen gondozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!