Kislányom 9 hónapos nagyon nehezen fogadja el az ételeket, hogy kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Eddeg csak tízóraira és ebédre kap mást, egyébként szopizik. Délelőtt kiváltottuk a tízórait gyümölccsel, azt szereti is, ebédre viszont nem eszik meg egy adag főzeléket, mindig szopizik is utána. Mit csináljak, adjak neki uzsonnára is mást, vagy várjam meg amíg az ebedet is teljesen kiváltjuk?2014. nov. 12. 08:01
1/1 anonim válasza:
nyugodtan adj neki uzsonnára is mást, esetleg tejpépet... azt nagyon szeretik :) én tejpéppel-gyümölccsel váltottam ki először 2 étkezést, utána tudtam csak a főzelékkel, mert nekem se akart annyit enni amivel jól is lakik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!