Mit vegyek és hol, hogy majd tudjak kollégiumban egészséges ételeket főzni?
Nyilkván kell még egy lábas is, ez az alap. Nekem hasznos egy apró lábas is tojásfőzéshez, de a lábas+serpenyő is elég szinte mindenre, ami nem speciális eset.
Persze az adott ember főzési szokásai is sokat számítanak. Ha gigászi konyhám lenne (most sem kicsi, fontos számomra), akkor se lenne benne soha vízforraló vagy palacsintasütő, egyszerűen nem értem, minek, amikor van lábas és serpenyő. Biztos van rá oka másnak, nekem felesleges.
Serpenyöt mindenképpen teflonosat érdemes venni, de nem túl drágát, mert elöfodulhat, hogy megkarcolódik és akkor ki kell dobni. (eleve sosem szabad semmilyen fémeszközzel belenyúlni, még akkor sem, ha "nem éles") De kollégiumban sokszr elkéri valaki, vagy közösen használják, és ezért nem lehet kizárni a sérülést.
Lábasból nekem a nemesacél igen jól bevált, mert könnyü tisztítani, jó benne sütni/fözni és nem kényes. (Csak a fémszivacsot nem szereti meg, hogy benne vágjanak valamit késsel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!