Mik a '80-as évek kedvenc édességei?
Valamelyik nap épp anyukámmal beszélgettünk, és mondta, hogy mennyire örülne, ha ehetne most is olyan édességeket, mint akkor. Tudom, hogy egy nőt nem illik emlékeztetni arra, hogy milyen "öreg", de ő ezt mondta, meg azt, h jó milyen jó volt akkor a mikuláscsomag, még ha nem is volt benne sok minden.
Mivel én azt találtam ki, hogy csinálok neki egy ilyen mikuláscsomagot, de nem tudom, hogy mik voltak a '80-as évek befutó édességei, ezért gondoltam, hogy itt majd válaszla lelek.
Előre is köszönöm a válaszokat!
# 6
"akkor valami hosszú fekete nyúlós gumicukorszerű"
Ez is szuper a csomiba, mehet bele, Medvecukor vagy más-néven Bocskorszíj.
Macskanyelv.
Láttam a múltkor Szerencsi csokoládékat, retro csomagolasban, plusz a Melba kocka is kapható.
Kakasos nyalóka, meg volt az a másik féle, a tintanyaloka, ami befogta a szánkat, nyelvünket.
A robbanós cukorka lehet, hogy már a kilencvenes évek, de az sláger volt.
Akkoriban a Melódia volt az extra favorit! :)
Az egyik válaszoló első linkjén láttam is.
Már mindent felsoroltak, ami nekem is eszembe jutott (a 8-as válasz különösen tetszett), csak a Geszti Esztit nem mondta senki.
Ez ugyanolyan volt, mint a Túró Rudi (méretre, csomagolásra, talán árban is) csak a csokibevonat alatt gesztenyemassza volt, nem túró. Ritkábban lehetett vele találkozni, mint a Túró Rudival, de én jobban szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!