Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Van aki ugyanazokat eszi...

Van aki ugyanazokat eszi mindennap?

Figyelt kérdés
Melyek azok az ételek amiket szinte mindennap fogyasztatsz? Miket eszel?

2016. nov. 27. 07:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kenyér.
2016. nov. 27. 08:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
kenyér,túró,hús féle
2016. nov. 27. 08:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Zab.
2016. nov. 27. 09:12
 4/11 anonim ***** válasza:
40%
Csak óvatosan télen az abrakkal! Ha nem tudod lemozogni, jobb a széna!
2016. nov. 27. 10:01
 5/11 A kérdező kommentje:
Mi az amiről soha nem tudnál lemondani?(pl én a naturjoghurtról meg cottage cheesről)
2016. nov. 27. 10:16
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

Tojás, némi zöldség, olajos magvak (mostanság elsősorban földimogyoró, de nem kevés). Néha más is van, de elsősorban ezek. Szálkásítok, de amúgyis ez esik jól.

Hogy milyen ételt ad, az változik, de nem sokat. Hetek óta lágy és főtt tojást eszem (néha azért mást is, pl. piskótát :D), most már váltok. A magropogós, a földimogyorós fatbomb (sok durvára darált földimogyoró, kevés kókuszzsír) és a zsírtejes kávé marad, az mindennapos program. Évekbe telt, míg összehoztam, hogy ne variálódjon összevissza, úgy nehéz számolni. Most van egy nagyon jó fix alap.

2016. nov. 27. 10:24
 7/11 anonim ***** válasza:
57%

Ezt csak most olvastam. Miről nem tudnék lemondani? Zsiradék (nálam kókuszzsír és vaj), olajos magvak, de legfőképpen a zöldségek. A tojás fontos, fő fehérje- és tápanyagforrásom, de tudnék élni nélküle. Némi gyümölcs is kell.

A többi max. kényelmi dolog, pl. szeretem a krumplit, de éltem nélküle évekig gond nélkül...

2016. nov. 27. 10:27
 8/11 anonim ***** válasza:
69%
Hetkoznap szinte mindig fornettit eszek a suliban, de neha mar a konyokomon jon ki. De az van meg leggyorsabban, a sima pekarut meg valahogy nem veszi be a szervezetem. Vagy a vesem gorcsol be tole, vagy a gyomrom. Az allott szendvicset meg nem tudnam megenni. Probaltam mar itthonrol "ebed" szeru kajakat vinni, de borzaszto idegesito egesz nap cipelni a dobozt, a villat, amikor igy sem ferek abele taskaban. Epp eleg helyet foglalnak a konyvek, fuzetek, meg az asvanyvizem. Nem beszelve a sulyarol. 40 kilos lany vagyok, nem nagyon birom a 10+ kilos taskat.
2016. nov. 27. 14:38
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

Előző, gyúrnod kéne, de komolyan, az élethez nem árt egy kis erő.

Inkáébb a könyvet hagynám ki (nálunk gimiben se volt kötelező, jegyzeteltük, amit a tanár mondott. egyetemen pedig nem is volt), mint a rendes ételt, ez utóbbi eléggé alap.

2016. nov. 27. 14:59
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

#8 Veszel nagyobb táskát, bár kétlem, hogy az ebéded kilókkal dobná meg a tömegét. Amúgy a #9nek igaza van

Kérdező: majdnem minden nap eszem zabkását

2016. nov. 27. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!