Van aki ugyanazokat eszi mindennap?
Tojás, némi zöldség, olajos magvak (mostanság elsősorban földimogyoró, de nem kevés). Néha más is van, de elsősorban ezek. Szálkásítok, de amúgyis ez esik jól.
Hogy milyen ételt ad, az változik, de nem sokat. Hetek óta lágy és főtt tojást eszem (néha azért mást is, pl. piskótát :D), most már váltok. A magropogós, a földimogyorós fatbomb (sok durvára darált földimogyoró, kevés kókuszzsír) és a zsírtejes kávé marad, az mindennapos program. Évekbe telt, míg összehoztam, hogy ne variálódjon összevissza, úgy nehéz számolni. Most van egy nagyon jó fix alap.
Ezt csak most olvastam. Miről nem tudnék lemondani? Zsiradék (nálam kókuszzsír és vaj), olajos magvak, de legfőképpen a zöldségek. A tojás fontos, fő fehérje- és tápanyagforrásom, de tudnék élni nélküle. Némi gyümölcs is kell.
A többi max. kényelmi dolog, pl. szeretem a krumplit, de éltem nélküle évekig gond nélkül...
Előző, gyúrnod kéne, de komolyan, az élethez nem árt egy kis erő.
Inkáébb a könyvet hagynám ki (nálunk gimiben se volt kötelező, jegyzeteltük, amit a tanár mondott. egyetemen pedig nem is volt), mint a rendes ételt, ez utóbbi eléggé alap.
#8 Veszel nagyobb táskát, bár kétlem, hogy az ebéded kilókkal dobná meg a tömegét. Amúgy a #9nek igaza van
Kérdező: majdnem minden nap eszem zabkását
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!