Egyszer és mindenkorra pontot szeretnék tenni egy fontos kérdés végére: Először a müzlit kell kiszórni a tálba és aztán a tejet rá önteni, vagy pedig fortdítva, először a tej és aztán a müzli?
Először a müzli, mert úgy látod, hogy mekkora adagot öntöttél ki. És így a tej sem fog kiömleni.
A gyerekeknek legalábbis így tanítom.
De majd felnősz te is, és akkor átváltasz arra kérdésre, hogy borba a szóda, vagy szódába a bor a fröccskészítés helyes sorrendje.
Az első szerint úgy pezsdül fel az ital, ha a borba nyomod a szódát, a második szerint úgy összetöröd a bort... na?
Nekem a müzlivel kezdés a logikus, de én pont az vagyok, aki fordítva szereti csinálni a dolgokat, a kenyérsütésnél is pont fordítva raktam a gépbe a dolgokat, mint ahogy elő volt írva. Nincs érzékem az ilyenekhez, nekem az összekevert dolgoknál oly mindegy. Amíg nem készítek konjaclisztes pudingot és becsomósodik, mert azt a végén szóróm rá a meleg folyadékra :) De sok esetben nekem tényleg mindegy. A müzlinél főleg, mivel sem gabonát, sem tejet nem tartalmaz az étrendem.
(Alkoholt pedig semmiképpen nem vizezek, ha már itt tartunk. A bor amúgyis túl híg, nem kell fokozni. A whisky pont jó, a 80%-osakhoz pedig ott van a vodka, ha hígítani kell, bár ilyet nem szoktam cselekedni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!