Hogyan oldanátok meg 20ezer forintból 2 főre az étkezést?
Ez nagyon-nagyon kevés pénz, pedig nem is a fővárosban élek.Ma pl. elmentem a holnapi főznivalót megvenni, 5000 Ft.-ból maradt tán pár száz forint, pedig még csak nem is luxuskaját főzök, gombakrémlevest, és juhtúrós sztrpacskát szalonnával.Tegnapelőtt gulyáslevest csináltam, tegnap füstölt főtt csülköt főztem, azt vacsiztunk főtt tojással, tormával.
Szóval, érdemes olyanokban gondolkodnod, mint gulyásleves(3 napig ehető), töltött káposzta is elvan a hűtőben, krumplit pedig jól tudod variálni, akár sztrapacska, macok, krumplis tészta, krumplis pogácsa.Főzelékek nem rosszak, pl. egy krumplifőzelék sült virslivel, egy lencse kolbásszak, tarkababfőzelék kicsi füstölt hússal.
Reggelire viszont fontos lenne tej, valami felvágott, vaj, kenyér.
Zöldséget sem árt ha reggelizik a gyerek(meg te is), paradicsom/paprika/uborka.
Gyümölcs is kell mindennap a fejlődésben lévő gyerek számára.
Nem írtad, hogy ez a 20.000 Ft. egy hónapra van, vagy egy hétre.Mert az az igazság, hogy hetente kell minimum ennyi pénz az étkezésre.Iszonyat kevés egy hónapra.
Nincs munkahelyed, vagy mi a probléma, hogy ennyire kevés a pénzed?Apuka?Gyerektartást fizet?
De mi lesz veletek őszi/téli/tavaszi/nyári szünetben?Mit fogsz adni mindennap a gyermekednek?
Ez borzasztóan elkeserítő, és most nagyon elszomorodtam.
Ha Heves megyében élsz, írj rám privátot, hátha tudok segíteni valamiben.Akár élelmiszer, akár munkahely, lakhatás.
32N
Kedves 15-ös!
Úgy tudom, hogy az igazoltan rászoruló gyerekek a szünetekben is kapnak napi 3x-i étkezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!