Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Melyik halat kéne megprobalnom?

Melyik halat kéne megprobalnom?

Figyelt kérdés

Sajnos rákot diagnosztizáltak nalam nemrég. Úgy erzem, eddig sem taplalkoztam károsan, de most méginkább szeretnek tudatosan odafigyelni. A halrol tudom, hogy nagyon egészséges, jo lenne sok szempont miatt fogyasztani, de sajnos nem igazan szeretem. Tudnátok olyan halat ill elkeszitest irni, ami esetleg meghozna a kedvem az evesehez?

Nagyon megköszönném!!!

( telefonról írok , bocsi az irasert)

2016. okt. 14. 18:07
 1/8 anonim válasza:
A hekk az nagyon finom, de nem olyan olcsó.
2016. okt. 14. 18:13
 2/8 anonim ***** válasza:

ha nagyon nem szereted a halat, az is elég ha halolajkapszulát szedsz napi rendszerességgel

amúgy lehet teljes életmódváltásra lenne szükséged, mert az jó ha odafigyelsz az omega3 fogyasztásodra, de ha emellett egészségtelen vagy számodra nehezen megemészthető dolgokat eszel, még mindig nem lesz elég

2016. okt. 14. 18:15
 3/8 A kérdező kommentje:
Jelenleg ott tartok, hogy igyekszem sokféle zöldséget es gyümölcsöt enni, (alma, gránátalma, avokádó, datolyaszilva, banán, paradicsom, répa, stb.) teát es vizet iszom. Etelekbol csirke es pulykahust foleg, keves voroshus. A halat szeretnem valahogy bevezetni, hogy valoban élvezettel egyem es ne kényszerből.
2016. okt. 14. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Makréla, tonhal..ezekből nagyon jó saláták készíthetőek..

Sajt, hagyma, oliva bogyó, különböző zöldségek és egy nagyon finom salátád van.

2016. okt. 14. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:
füstölt lazac! salátában vagy vajas pirítóson, esetleg megtöltöd kapros túróval, mindenhogy isteni
2016. okt. 14. 19:03
 6/8 anonim ***** válasza:
és még a harcsa (a lazacot és a harcsát azok is szeretni szokták, akik amúgy nem szeretik a halat) halászlének, rántva, harcsapaprikás
2016. okt. 14. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:

A lazac szerintem nagyon finom.

Tonhalat szoktam salátákba.

De én a halászlében is nagyon szeretem a pontyot. Persze nem mindegy, hogy hol eszi az ember, vagy honnan van a hal, mert sok helyen mocsárízű.

A kecsege is nagyon finom megsütve egészben.

2016. okt. 14. 19:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszokat! Ebbol mar van egy kis kiinduló pontom!
2016. okt. 14. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!