Ha ma megpucoltam és felvágtam egy halat, az eltartható hűtőben pár napig? Mire kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 27. 14:12
2/6 anonim válasza:
Így van, fagyaszd le és akkor sokáig eláll.
3/6 anonim válasza:
Egy-két napig normál hűtőben is meg van, ugyanúgy mint bármilyen más nyers hús. Annál tovább azért ezt sem ajánlott tartogatni!!!
4/6 anonim válasza:
A hűtők többször kapcsolnak be a meleg miatt , ezért a fagyasztó a megoldás .
5/6 anonim válasza:
Hűtőben semmiképp, csak fagyasztóban.
Csak akkor tenném hűtőbe, ha tudom, hogy holnap megcsinálom.
6/6 anonim válasza:
A hal a legromlandóbb hús. Max 1 nap hűtőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!