Mi a különbség ezek között a köretek között, és melyik a legfinomabb szerintetek?
Ha esetleg tudnátok is jellemezni pár szóban az ízüket azt megköszönném!A kölest és kuszkuszt próbáltam eddig, a köles egyenesen keserű ízű volt, a kuszkusz meg ehető, de igazából mindkettő olyan masszaszerű lett mint a zabkása, ami egy szaftosabb húsos körethez elég undi
bulgur
kuszkusz
köles
quoina
hajdina
amaránt
Ha a kuszkusz "massza" volt, akkor nem jól van elkészítve, annak "szemekböl kellene állnia.
A bulgur hasonló állagra meg kinézetre a tarhonyához, de ízre más.
A kölest nem szeretem, mert az tényleg szétmálik, mire puha.
Az utolsó hármat nem próbáltam még.
dejóó, akkor az amarántot veszem legközelebb :)
A kuszkuszt amúgy kétszeres mennyiségű vízben főztem.
Köszi a válaszokat!
A köles tényleg kesernyés, tejfölös ételekhez szeretem.
A kuszkusz elég ízetlen tehát remekül fűszerezhető, ízesíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!