Van különbség a vegyes vágott savanyúság és a csalamádé között? És ha igen, mi?
Figyelt kérdés
2016. okt. 7. 17:54
2/3 anonim válasza:
Pont ugyanaz a különbség, mint a krumpli és a burgonya között. Cukros-sós-ecetes lében eltett különféle zöldségekről van szó. Alapvetően van benn káposzta, uborka, meg ami adódik: zöld paradicsom, paprika, hagyma, sárgarépa stb.
3/3 anonim válasza:
Felénk van. A vegyes vágott:uborka, hagyma, káposzta, paprika, zöld paradicsom + fűszerek, a csalamádé: uborka, hagyma és fűszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!