1/4 anonim válasza:
Öööö, semmi. De ez miért is tartozna az Öltözködés c. kategóriába?
3/4 anonim válasza:
A jégkrém pálcikás, a fagylalt tölcséres.
4/4 anonim válasza:
A fagyit úgy készítik, hogy az alapmasszát keverik, miközben hűtik/fagyasztják. Így krémes állagú lesz. A jegkrémnél a masszát formába rakják, és úgy fagyasztják /az mindegy, hogy van-e benne pálcika/. Így a jégkrém keményebb, szilárdabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!