Kb mennyibe kerül egy melltartó? H&M, C&A, meg ilyen helyeken? Esetleg kínaiban? Mekkora a különbség árban es minőségben?
Régebben kínaiban vettem, mert nagyon kicsi mellem van és csak ott lehetett akkorát kapni (fehérneműbolt meg tesco, pláza nincs a lakhelyemen). Sajnos nem tartósak, kijön a merevítés, tele van szivaccsal.
Mióta városba költöztem, a tescoban az F&F márkásat veszem. Van belőle méret, kényelmes, szép, tartós és az ára is teljesen jó. Olyat szoktam venni, ahol 2 van együtt és úgy 4000 ft körül van.
Szerintem üzleten belül is elég eltérő a választék árban és minőségben is. Kb 1500-6000-ig találsz a fentiekben.
Vettem már piszok olcsón, jó darabot a new yorkerben, de vannak borzalmasak, amiknek már az anyaga is gagyi.
Vettem már kínai üzletben is baromi jó pántnélkülit, mondjuk nem is a legolcsóbb darab volt, de egy fehérneműboltnál kedvezőbb áron volt azért.
Amúgy pedig Tezenis, bár nem szerepelt a felsorolásodban.
Viszont ez mind olyan hely, ahol inkább a kisebb vagy átlagos méretűeknek kedveznek. Barátnőm már nem ez a kategória. Ő inkább tescoban veszi, néha a h&m-ben is talál megfelelőt. Plusz a Triumph szokott szóba jönni, viszont ott nem kifejezetten csinos darabokat árulnak, csak alapdarabokat inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!