Miért gyártják úgy a felvágottakat hogy ne lehessen felbontani?
Figyelt kérdés
De most komolyan kérdezem.. Azt komolyan gondolják a készitők, hogy zsirpapirnak megfelelő anyagból kb 5 miliméter sarkot hagynak arra, hogy valahogy fel lehessen húzni a vákum csomagolást? Miért kell megfeszülnie az embernek, miért kell agyvérzést kapni egy termék felbontásától, vagy éhen halni?2016. okt. 9. 23:34
11/17 anonim válasza:
Nincsenek. Még csak nem is lakkozom őket.
12/17 anonim válasza:
Én ilyenkor a kés hegyével egy helyen megkezdem...
13/17 anonim válasza:
Kèsről hallottàl màr? Te is olyan èletkèptelen lehetsz mint az unokatesóm, aki mai napig 28 èvesen nem tud mèg a 1,5 literes üvegből sem tölteni.
14/17 anonim válasza:
Bezzeg leszavazgatni azt tud :D
15/17 anonim válasza:
ja,én adtam a leghasznosabb választ oszt törölték...
16/17 anonim válasza:
Hát pedig van olyan, amit nem lehet kés nélkül kinyitni. Ami azért is érdekes, mert a másik márka meg képes nyithatóra csinálni...
17/17 anonim válasza:
Egyes gyártók, egyes termékeikre vonatkozik ez, de általában nem jellemző a felvágottakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!