Miért gyártják úgy a felvágottakat hogy ne lehessen felbontani?
A szállítást túl kell élnie a csomagolásnak. Ha gyengébb lenne, jó eséllyel kidurranhatna, kiszökhetne a csomagolásból a védőgáz, és mire eljut hozzád a boltban, addigra meg is romlik. Akkor az lenne a baj.
A drágább se nyílik sokkal könnyebben, legfeljebb ésszerűbb, visszazárható csomagolásban van (ami messze nem olyan zárás, mint a szállításra való csomagolás), illetve esetleg a fólia nem szakad összevissza darabokra.
Hát, én még sosem maradtam éhes vákumcsomagolt szalámi közelében. Ha kézzel nem tudtam kinyitni, kerestem egy kést vagy ollót.
Semmivel sem nehezebb kinyitni egy felvágottat, mint egy autós telefontöltő vagy fülest.
Use your knife.
A vákum miatt "nehéz".
Nem vagyok se szuper ügyes, se erős, de nekem sem szokott gondot okozni ezeknek a felbontása.
Ha nincs kis sarok, vagy az is le van ragasztva és nem jön fel, akkor lehet gond, de akkor meg simán kivágom késsel.
Vicces vagy. Mint a férjem.
Én simán felbontok mindenféle felvágottat, ő meg 10 perc után agyvérzést kap, és nagykéssel vágja le az egész szélét...
Szóval nem a felvágott van rosszul gyártva, hanem te vagy béna... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!