Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a tegnapi/mai...

Mit gondoltok a tegnapi/mai étrendemről? SOS ételfüggő vagyok.24/N

Figyelt kérdés

Reggeli:

3db tükröktojás

5 szelet sült bacon

2db bécsi virsli

4 szelet vajas pirítós

1db paradicsom, 1db paprik

1bögre tejeskávé, 1 pohár narancslé

Tízórai:

2db csokis fánk

Ebéd előtt még egy fél zacskó chips.

Ebéd:

1 nagy tányér tyúkhúsleves

2 szelet rántott hús, sült krumplival és görög salátával

1 nagy szelet csokitorta, vanília fagyival és tejszínhabbal

Ebéd után 2 órával, ettem egy Snickerst és egy kis gumicukrot.

Uzsonna:

1db csokis csiga és egy alma

Vacsora:

1db 32 cm-s gyrosos pizza, utánna 1 doboz sör.

Éjszaka buliban még megírtam 6 doboz sört és félvüveg bort ,megettem 2 zacskó chipset.

Reggel 7-től éjfélig ennyit ettem tegnap.

Illetve+2l kóla.

Ma kevesebbet ettem.

Reggeli:

Rántotta, 8db tojásból

2 zsemle

2 paradicsom

1 bögre kávé

Tízórai nem volt, mert későn reggeliztem.

Ebéd:

Egy tányér húsleves

1 adag marhapörkölt

1 rántott hús, egy kis görögsalival

Desszertnek 4 gombóc vanília fagyi+tejszínhab.

Uzsonna: 1db alma

Vacsora most lesz, talán 1-2 szendvicset eszek majd.

Ez is nagyon sok tudom. :( De évek óta zabálok. Most döntött em el, hogy változtatok, mert 158 kilósan nőként elég sok megaláztatás ért. :( Szerintetek ez hán kalória lehetett?

2016. szept. 4. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Na igen nem is sok, hanem inkabb nem jò amit eszek. De sajna csak az ilyeneket szeretem :( Amùgy nagyjabol ennyiket szoktam de kb csak a tejtermeket meg a pekarukat, tesztakat szeretem semmi mást. Ja meg gyümölcsöket de azt nasinak, nem ètkezèskènt.
2016. szept. 4. 19:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez rengeteg.Remélem sikerül csökkentened a mennyiséget,mert végzetes is lehet.
2016. szept. 4. 19:34
 13/17 anonim ***** válasza:
26%
#7: 8 tojás nem rengeteg, persze nem kevés, nekem teljesen jó egy étkezésre, ha mást is eszem hozzá. Nincs ezzel semmi gond. 8 tojással keményen lehet koplalni, annál azért sokkal többet kell enni, még fehérjéből sem ad eleget a legtöbb embernek.
2016. szept. 4. 22:07
 14/17 anonim ***** válasza:
82%
Az se mindegy, hogy készíted el azt a tojást. Az én növésben lévő, kamasz fiam lazán megeszik 6 tojásból rántottát, és utána körülnéz, van-e még valami. De ha omlettnek sütöm, pár deka sovány reszelt sajttal, paradicsommal, lilahagymával, paprikával, két hajszálvékony szelet, felaprított csirkemellsonkával megtöltve, akkor kettő, egy-két kanál tejjel fölverve bőven elég neki.
2016. szept. 4. 23:24
 15/17 anonim ***** válasza:
71%

"7: 8 tojás nem rengeteg, persze nem kevés, nekem teljesen jó egy étkezésre,"

Te hülye vagy. 8 tojást egy megtermett felnőtt férfi alig eszik meg! Ráadásul egyszerre tartalmazza egy átlagember napi fehérje-és zsírszükségletét csak a reggeli, az szerinted hogy lenne már normális?! Arról nem is beszélve, hogy a koleszterinnek is iszonyú rossz...

2016. szept. 5. 09:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kiszámoltam az első napodat ahogy ide írtad, kalóriabázis szerint ez kb. 11500 kalória. :(
2016. szept. 5. 20:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon helyes, hogy változtatni akarsz, de ekkora túlsúllyal nehogy belevágj csak úgy valamibe ész nélkül! Mindenképpen konzultálj előtte dietetikussal! Szerintem valahogy fokozatosan kéne egyre kevesebbet, és egyre jobbat enni. Elsőre mondjuk elhagyod a chipset, kólát és hasonló szemeteket, utána fokozatosan váltasz egyre egészségesebb ételekre, de egyelőre tartva a mennyiséget, majd végül a mennyiséget is fokozatosan csökkenteni kell. Alkoholt pedig nem tudom milyen gyakran fogyasztasz, de ha gyakran, akkor azt is mérsékelni kellene.
2016. szept. 9. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!