Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a tegnapi/mai...

Mit gondoltok a tegnapi/mai étrendemről? SOS ételfüggő vagyok.24/N

Figyelt kérdés

Reggeli:

3db tükröktojás

5 szelet sült bacon

2db bécsi virsli

4 szelet vajas pirítós

1db paradicsom, 1db paprik

1bögre tejeskávé, 1 pohár narancslé

Tízórai:

2db csokis fánk

Ebéd előtt még egy fél zacskó chips.

Ebéd:

1 nagy tányér tyúkhúsleves

2 szelet rántott hús, sült krumplival és görög salátával

1 nagy szelet csokitorta, vanília fagyival és tejszínhabbal

Ebéd után 2 órával, ettem egy Snickerst és egy kis gumicukrot.

Uzsonna:

1db csokis csiga és egy alma

Vacsora:

1db 32 cm-s gyrosos pizza, utánna 1 doboz sör.

Éjszaka buliban még megírtam 6 doboz sört és félvüveg bort ,megettem 2 zacskó chipset.

Reggel 7-től éjfélig ennyit ettem tegnap.

Illetve+2l kóla.

Ma kevesebbet ettem.

Reggeli:

Rántotta, 8db tojásból

2 zsemle

2 paradicsom

1 bögre kávé

Tízórai nem volt, mert későn reggeliztem.

Ebéd:

Egy tányér húsleves

1 adag marhapörkölt

1 rántott hús, egy kis görögsalival

Desszertnek 4 gombóc vanília fagyi+tejszínhab.

Uzsonna: 1db alma

Vacsora most lesz, talán 1-2 szendvicset eszek majd.

Ez is nagyon sok tudom. :( De évek óta zabálok. Most döntött em el, hogy változtatok, mert 158 kilósan nőként elég sok megaláztatás ért. :( Szerintetek ez hán kalória lehetett?

2016. szept. 4. 17:41
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Hát ki nem számolom neked, hogy hány kalóra, arra legyél szíves letölteni egy életmód app-et a telefonodra aztán ott figyelheted túletted-e már a napi limitet.

Amúgy nincsen neked súlyos szorulásod meg vitaminhiányod? Mert egy-egy paprikán, paradicsomon kívül alig eszel valami vitamindúsat, rostosat, egészségeset, viszont annál nehezebb-zsírosabb-koleszterinesebb-fehérlisztesebb szarételeken élsz.

2016. szept. 4. 17:45
 2/17 anonim ***** válasza:
50%
Na végre egy rokon lélek!
2016. szept. 4. 18:02
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Melyik ember nem ételfüggő szerinted amúgy?
2016. szept. 4. 18:08
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

Jesszus!

Hát ez nekem zabálás!

Egy megtermett férfi nem eszik ennyit.

De mi a kérdés? Gondolom, te is tudod, hogy ez rengeteg.

Reggelire ne 8 tojást, hanem 2-t egyél. Ebédre nem kétfajta főételt, hanem egyet. Desszertnek ne 4 gombóc fagyit, hanem egyet.

Itt az adagokkal van nagyon nagy gond. Kb. 2-3-szeresét eszed a normál adagnak.

2016. szept. 4. 18:20
 5/17 anonim ***** válasza:
23%

Előző, 2 tojás nekem konkrétan semmire se jó, 8 tojással nincs baj, csak a napi összmennyiség legyen OK.

A mai nap teljesen jól hangzik, a te méreteiddel én csak azért nem éheznék nmellette, mert az előző nap extrém durva volt. Kis túlzással pusztán elolvasva kiesek a ketózisból s szénhidrátmérgezést kapok :D

Néha biztos ettem én is ennyit (ha nem is ennyire rosszul), de ez nálam durva túlevést jelentett 60 kilósan. Neked bizonyára több kalória kell, de azért nem ilyen ételekből.

Rossz étrend simán okozhatja a zabálást, persze lelki dolgok is, de speciel én tudok órákon át enni anélkül, hogy mindenféle vackokat és csillió kalóriát vinnék be... S jó étrenddel ha szépen jóllaksz, bizonyára nem akarsz még tovább enni...

Bizonyos ételekből szinte végtelen sok be tud menni, miközben viszonylag tömények.

De próbálj megenni pár tucat tojást egy nap, nyers zöldségekkel... :D Az is tömény és zsíros, plusz finom, tápanyagdús, laktató... Nehéz jóllaknom, de tojásból még sosem nyomtam be 8-9-nél többet egyszerre.

Más ételekből pedig adott esetben éhes lehet maradni 2000 kcal után is (60 kilósan, mozgás nélkül is) s az még csak egy étkezés a napban.

Nem árt odafigyelni, az egészségünk miatt sem.

A kalóriaértéket csak akkor lehet megmondani viszonylag pontosan, ha minden alapanyagot pontosan lemérsz. Még a tojások is teljesen más méretűek...

2016. szept. 4. 18:56
 6/17 anonim ***** válasza:
98%
És évek óta nem jutott eszedbe orvoshoz fordulni?? A zabálások súlyos érzelmi válságra utalnak..
2016. szept. 4. 18:59
 7/17 anonim ***** válasza:
97%

5: 8 tojás rengeteg, ezt kár szépíteni. Nem a kalória miatt, hanem a mennyisége miatt.

Ez egész napra elegendő kaja.

Aki ennyit bezabál egyszerre (úgy hogy nem sportoló, testépítő) az nem normális.

2016. szept. 4. 19:00
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

Èn is kajafuggo vagyok.

Ma reggeli: 1 kakaòscsiga, 1 bögre zabkása

Ebèd: 1 tal hùsleves, 1 tányèr bolognai

Vacsi: 2 zsemle kenőmájassal,sajttal, zöldsègekkel

Plusz nasi 25 dkg tùrò 1 kiskanal cukorral szőlővel

Ès ma mèg keveset ettem. De állandòan ehetnèkem van :( közben meg utalom a testem...

160cm 74 kg

2016. szept. 4. 19:13
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
8: Ez nem is tűnik soknak. Gondolom, máskor nem ennyit eszel, hogy ilyen túlsúlyod van.
2016. szept. 4. 19:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Amit a 8. eszik az nem sok, hanem szar, és ezért hízlaló.Hulladék kenőmájas, fehér kenyér, tészta, stb...

Jól nem lakik tőle, mert tápanyagban szegény, az immunrendszere leépül, de hízik mert cukorban-kalóriában-zsírban meg gazdag. Remek étrend... :)

2016. szept. 4. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!