Tegnapi hal a tortán?
Gyerekek, higgyétel el, hogy ezek a műsorok pontos forgatókönyv szerint készülnek. még a látványos bakik is
percre pontosan vannak kitalálva.
Az viszont igaz, hogy ezek a magukat valakinek képzelő hölgyek és urak a pénzért még a nézőket megdöbbentő alakításokra is képesek.
erről a szól a műsor, hogy beszéljenek róla, és nézzék minél többen.
Tisztelet a kivételnek, van akiről el tudom képzelni, hogy valóságban is jól főz. Bár az ilyen arcoknál meg az vetődik fel bennem, hogy ugyan, minek kell még több pénz...:(
És tényleg képes valaki csak a pénzért ennyire (bocsánat a csúnya kifejezésért) szarrá alázni magát? Mondjuk így belegondolva ha jól kapok érte akk én is bevállalnám nade nekem nincs is sok pénzem ezek meg híresek meg gondolom pénzük is van rendesen.
Am én ismerek olyan nőt aki semmit nem tud főzni. Egy krumplit nem tud normálisan megpucolni, de azért azt még ő is tudja h meik a tepsi.
Ha az ilyen műsorban egyáltalán nem lennének olyanok, akik valóban tudnak főzni-sütni, akkor a komoly, és igényes nézők elpártolnának.
Amikor pedig a fenti példában szereplők vannak képernyőn: az már nem hír, ha a kutya megharapja a postást, a fordított esetre még odafigyelnek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!