Hogy hoznál össze egy tortán kígyót és katicákat?
Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 15:47
1/10 anonim válasza:
Én csak marcipánból tudom elképzelni
2/10 anonim válasza:
Középre a tekergőző kígyö körülötte meg katicák
3/10 anonim válasza:
szélén a kigyó,középen a katicák
vagy rövidebb kigyó formájú torta,és rajta a katicák marcipánból
4/10 anonim válasza:
rajzolnék rá..:D vaagy fondantból készítenék. ehhez kell színezék is. egy katica és egy kígyó csak nem lehet olyan nehéz, ha már rózsát is tudok készíteni.:D amúgy milyen tortához kell? vagy mi alapján döntöttél így, hogy katica és kígyó is kell rá? Arra gondoltál, hogy katicás tortát készíts simán? az úgy olyan aranyos lenne.:)
5/10 anonim válasza:
A torta szélén körbefutna a kigyó, közepén meg egy virág, rajta egy-két katicával. Én mondjuk marcipánból csinálnám a katicákat, a kígyót meg gyümölcsből :)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, az elrendezéssel vagyok bajba.Amúgy fehér marcipánnal vonom be és színezett cukormázzal festek rá.
2012. júl. 4. 16:00
7/10 anonim válasza:
Te tudod, számodra , vagy valaki számára biztosan van jelentése, de nekem ellentmondásos a kígyó és a katica páros.jelzem, nekem...
én talán egy sütkérező gyíkocskát tudnék elképzelni, pár virággal és katicákkal.De lehet, hogy gyík is bekapja a katicát??:))
8/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy anyunak meg nekem egy napon van a szülinapunk, és mindig én sütöm magunknak a tortát.Ő nagyon katicás, én meg nagyon kígyós vagyok ezért lesz mindkettő rajta.
Mindjárt nagy vonalakban lerajzolom az elképzelést, és feltöltöm.
2012. júl. 4. 20:15
9/10 A kérdező kommentje:
2012. júl. 4. 20:36
10/10 anonim válasza:
Én Snake játék stílusban csinálnám meg. :) Szabályosan tekereg a kígyó, és nyitott szájjal épp be akar kapni egy katicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!