Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miket egyek, hogy hízzak?

Miket egyek, hogy hízzak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagyon vékony vagyok, ami egy kicsit zavar, szívesen szednék fel 5-10 kilót.

Kérdésem lenne, hogy miket egyek, esetleg igyak hogy hízzak? Pár dolgot én is tudok, pl. banán, tésztafélék de szívesen fogadnék pár tanácsot. Akár kész ételeket is írhattok, tán annak örülnék a legjobban.

Köszönöm szépen. 15/L

2016. aug. 30. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Inkább az a kérdés, mennyit. Lehet hízni zsírral is, miért ne lehetne?

Az számít, hogy miből tudsz sokat, sok kalóriát enni. Ha megeszel egy iszonyú tömény ételből egy keveset és fél napig teljesen jóllakott leszel tőle s rá se tudsz nézni ételre, az nem nyerő. Ahogy az sem, ha rosszul leszel tőle... Vagy az egészséged rovására megy.

Bármilyen épeszű étrenden lehet hízni, csak eleget kell enni. Mindenképpen jó étrended legyen, ne egyél össze mindenféle vackot.

Van, aki a zsírt emeli, ha hízni akar, van, aki a szénhidrátot, van, aki mindkettőt. Aki rengeteget tud enni, annak még a laktató ételekkel is megy a nagy kalóriatöbblet, te bizonyára nem vagy ilyen, mert akkor nem lennél vékony (bár el tudom képzelni, hogy valaki fizikailag ilyen, de lelkileg gátolt az evésben...etc.).

Nincs fix recept mindenkinek.

2016. aug. 30. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Járjál McDonaldsba, egyél rengeteg hamburgert meg egyéb hizlaló kajákat. A jenkik is attól hájasodnak, neked is be fog válni.
2016. aug. 30. 23:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Mekis kaja. Tuti hízás.
2016. aug. 31. 01:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Kamaszkorban lehet hogy nem fog menni, bármit is egyél. Én össze-vissza zabáltam, és 30 éves koromig meg se látszott.

Hízás-fogyás helytt inkább törekedje egészséges, kiegyensúlyozott életmódra, a többit bízd a természetre :)

2016. aug. 31. 06:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Fehérjedús táplálkozással és edzéssel. Mert gondolom nem löttyedt szeretnél lenni, hanem feszes.
2016. aug. 31. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne akarj mindenáron hízni, mert könnyen lehet, hogy átfordul a dolog és akkor már nem tudsz leadni.

Én pl. 41 éves férfi vagyok, 20 évesen is 60 kiló voltam, ma 110.

Fiatal vagy, edd amit megkívánsz, vagy sportolj, a legjobb étvágygerjesztő, ha fizikai aktivitást végzel.

Egyebekben: reggelire szalonnás tojásrántotta, 6 - 8 tojásból, hozzá egy derekas szelet kenyér, egy liter tej italnak. Ebédre/vacsorára jó bolognai szósz, sok húsból, hegynyi spagetti kupac tetején, meghintve jó zsíros reszelt sajttal. Túrós csusza, sok szalonnapörccel, hozzá pár korsó sör, bőrös malacsült hagymás törtkrumplival, utána rétes, palacsinta, fánk. És sok - sok sör. És ehhez hasonló kaják éveken át.

Nekem így "sikerült".

2016. aug. 31. 10:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem hiszem ,hogy hízni akarsz inkább erősödni.

Mozogj rendszeresen ,erősítsd az izmaidat,és az étvágyad is megjön .

Egyél egészséges ,vitaminokban, ásványi anyagokban ,fehérjékben gazdag ételeket,és sportolj minden nap.

Ha így teszel jó alakod lesz ,és egészséges maradsz.

Az izom sokkal jobban áll egy lánynak ,mint a háj.

2016. szept. 1. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!