Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nincsenek zamatok? Idén...

Miért nincsenek zamatok? Idén figyeltem fel az új burgonya földi szabad termésű eper jellegtelenségére, akár a víz olyan . Paradicsomoknak paprikáknak sincs illatuk aromájuk akármelyik fajta bárhonnét terem érkezik ízetlen.

Figyelt kérdés
Pékáruknál is ezt érzem . Görögdinnye ,őszibarack, fokhagyma kivétel ezek megörízték . Ti is tapasztaljátok ?

#kérdőjel #fűrészpor #génmanipuláció? leterhelt talaj #perzselő vagy vizes fülledt nyár
2016. aug. 21. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:
49%
Lehet a nyelveteket/orrotokat kéne megvizsgálni.
2016. aug. 21. 22:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 Blade Bone ***** válasza:
6%
Szerintem is, és a sok vegyszernek köszönhető... Meg a mesterséges aromáknak, mert hiába van olyan ízük, attól még közük nincs ahhoz, aminek a nevét viselik. Nem is értem igazából, hogy hogy lehet ráírni egy termékre pl, hogy az x y, mikor a 90 százaléka egyéb összetevő, ennek az aránynak fordítva kellene lennie.
2016. aug. 21. 23:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
11%
mert génmanipulált az összes zöldség gyümölcs
2016. aug. 22. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!