Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Megromlott a lenmagolaj?

Megromlott a lenmagolaj?

Figyelt kérdés
Szóval rendszeresen használok lenmagolajat a zsírbevitelhez.1 hétig kb. rendes állaga van utána elkezd a színe erőteljesebb lenni és az íze is kicsit másabb lesz.És nem tudom,hogy ez természetes-e vagy megromlik ilyen hamar.
2016. aug. 17. 11:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maximum avasodni tud, annak meg elég egyértelmű a szaga.
2016. aug. 17. 11:30
 2/5 A kérdező kommentje:
És mivan ha avas lenmagolajat iszok?Valami rossz származhat abból?Vagy csak az íze másabb?
2016. aug. 17. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Bontatlanul tárold hűvös sötét helyen .

Felbontás után pedig szigorúan csak hűtőszekrényben tartandó és legfeljebb három hónapig használható.

2016. aug. 17. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Az avas olaj káros az egészségre,szerintem ne edd meg vegyél másikat és tárold megfelelően.
2016. aug. 17. 14:21
 5/5 anonim válasza:
Szia. Nem hiszem, hogy egy hét alatt megromolna. Én egy kisebb üveggel használtam el pár hónap alatt, sötét hűvös helyen tartottam, de nem hűtőben. Én semmi változást nem vettem rajta észre. Az olaj bolti volt, nem "házi"
2016. nov. 13. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!