Milyen gyorsan romlik a nyers hús? Megromlott?
Figyelt kérdés
Tegnap este a hûtött, pácolt nyers hús véletlen nem tettem vissza a hűtőbe. 7 órát szobahômérsékleten töltött... (Kb 18 - 19 fok volt) Már visszatettem, szagra is oké. Ehető még? :(2014. nov. 3. 10:26
1/10 anonim válasza:
Milyen hús? Mit jelent a pácolás? Olajban állt?
Ha nincs rossz szaga süsd meg minél előbb alaposan, semmi baja nem lesz.
2/10 A kérdező kommentje:
Csirkemell sóban, borsban, fűszernövénnyel, vékony réteg olajjal.
2014. nov. 3. 10:34
3/10 anonim válasza:
Minél hamarabb süsd meg, nen lesz baja
4/10 anonim válasza:
Szagold meg!
Ha csak kicsit büdös, átsütve még lehet jó.:)
5/10 anonim válasza:
Ja egyébként meg kevésbé forgalmas éttermekben az atombüdös húst is megsütik... Túl van ez aggódva kicsit általában.
6/10 anonim válasza:
Ennyi idő alatt pácban álló húsnak semmi baja nem lesz, éjszakai konyhahőmérsékleten.
Gondolom, már nekiálltál és magad is megtapasztalod, hogy kifogástalan a húsod, vagyis ehető.
7/10 anonim válasza:
Nem hosszú idő, nem volt meleg és pácolva is van, szóval semmi baja.
8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom ez megnyugtato!! :) sajnalok etelt kidobni.
2014. nov. 3. 11:37
9/10 A kérdező kommentje:
Hát akármi is történt vele, megettem :D Ízre is oké volt.
2014. nov. 3. 21:47
10/10 Fingkirály válasza:
Elvileg ínyencek szerint a pácolt hús, főleg vadhús akkor igazán zamatos és élvezetes, ha már kicsit büdös, és úgy sütöd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!