Milyen legyen a wok?
Igen, nekem is a kínai kaját jelenti a wok. Bevallom, a fentebb említett tescos teflonon felül, túl vagyok egy kerámia bevonatos "wokon" is.
A tescosról már írtam, de a kerámiával sem volt szerencsém. Igaz, egy piacon vásárolt noname edényről van szó. Rögtön az első alkalommal a pipimell odasült. 4-5 használat után pedig apró pattogzások látszottak rajta. Ez köszönhető az ócska minőségnek, és annak, ahogy említettétek is, hogy nem bírja a folyamatos magas hőfokot.
Ezért bizonytalanodtam el, és ezért kérdezek itt. Felvetődött bennem, hogy vagy gagyi minőséget vettem mindkét esetben, vagy igenis az acélt kell megvenni?! Viszont abban annyira nem hiszek, hogy nem kell elmosni! Több tárcsám van otthon. Van boltban vásárolt, és eredeti jó minőségű boronatárcsa. Ezeket is mind kiégettem, ennek ellenére hosszabb sütögetés után igencsak odaragad a husi. Egy törlőpapírral való takarítás nem szokott elég lenni. Ezért tartok a woktól is.
És még egy kérdés.Néztem a ázsia bt-n a cuccost. A méretén, az alján, és azon kívül, hogy van belőle könnyített,van más különbség is? Vagy gyakorlatilag mindegy melyiket választom?
Még egy ráadás kérdés!:) Ez milyen lehet, milyen az a lakkozott szénacél? [link]
Téma kimerítve!:)
Jobb ha az ilyen dolgot személyesen veszed meg .
Nem egyforma a súlyuk a nyelük ,a fogásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!