Lehet valahogy "tartósítani az almát? Hogy ha fölvágom, akkor ne legyen barna a széle 1 nappal később se?
Figyelt kérdés
2016. jún. 4. 20:23
1/4 anonim válasza:
Citromlevet szoktak csöpögtetni rá e célból. De a barnulást okozó oxidációt csak akkor kerülheted el, vízbe rakod (mint a krumplit)
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
2016. jún. 4. 20:32
3/4 anonim válasza:
Kend be vékonyan citromlével, akkor nem barnul be, én is így szoktam, ha mondjuk csak egy felet akarok enni.
4/4 anonim válasza:
Neylon zacsiba teszem, és be a hűtőbe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!