Milyen legyen a wok?
Bármilyen tűzhelyen csak az acél, a wok alját kell a tűzhelyhez választani ,de hidd el hogy az acél a legjobb és még mosogatni sem kell.
Nekem van teflon,kerámia ,de csak az acélt használom.
Miért az acél a legelőnyösebb? Milyen okok miatt?
A kerámiát miért "semmi féle képen se"? Nekem most az van, úgy fél éve. Mire számíthatok vele kapcsolatban? Mondjuk idáig szuper szerintem. Nem mintha lenne összehasonlítási alapom...
A wokot üresen kell felhevíteni és folyamatosan magas hőmérsékleten tartani,ezt pedig a kerámia bevonat nem bírja.a kerámiás serpenyőket nem is szabad üresen felmelegíteni.
Persze ha nem kínait akarsz benne készíteni ,akkkor bármelyik jó.
Nekem a wok = kínai kaja.
A teflon bevonat meg nem bírja a kavargatást ezn a hőfokon .
Arról nem is szólva ,hogy egy jó minőségű teflon wok kétszer annyiba kerül mint egy acél.
Másrészt a kínaiak miért nem térnek át a teflona meg a kerámiára?
Legfeljebb az eladós tv reklámban használják ,hogy akinek lehet eladják.
Elég sok kínai étterem van már nálunk, kérdezd meg bármelyikben milyen wokot használnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!