Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Milyen legyen a wok?

Milyen legyen a wok?

Figyelt kérdés
Teflonos, kerámia, acél, öntöttvas? Elsősorban nem a tradíció ami érdekel, hanem a több szempont együttesen. Praktikusság, tisztítás, illetve melyben a legízletesebb az étel? Esetleg linket is, ahol lehet vásárolni. Köszönöm.
2016. aug. 13. 17:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Acél!!!

Ázsia bt.

2016. aug. 13. 17:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/16 anonim ***** válasza:
Attol függ milyen a tüzhelyed!!!!
2016. aug. 13. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/16 anonim ***** válasza:

Bármilyen tűzhelyen csak az acél, a wok alját kell a tűzhelyhez választani ,de hidd el hogy az acél a legjobb és még mosogatni sem kell.

Nekem van teflon,kerámia ,de csak az acélt használom.

2016. aug. 13. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/16 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok írni, hogy semmiképp sem kerámia. (Nekem is van teflonos, nagyon szeretem, de a többit nem ismerem).
2016. aug. 13. 20:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igen, én is a acélt preferálom leginkább, de vártam a megerősítést. Tuti nem sül le a cucc? Akkor sem ha nem sikerül megfelelően a beavatás?
2016. aug. 13. 20:47
 6/16 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem! Tescos wokom már van, ami teflon bevonattal van ellátva. Pár használat után elkezdett kopni az alja. Természetesen csak fakanalat használtam, mégis határozottan fényesedik az alja. Ennyire ócska minőség lenne?
2016. aug. 13. 20:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Mindenképpen nagyon fel kell hevíteni ,én kókuszolajat használok az nem füstöl annyirade más is jó. A főzés végén ki kell szárazra törölni ,és kész.
2016. aug. 13. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/16 anonim ***** válasza:

Miért az acél a legelőnyösebb? Milyen okok miatt?

A kerámiát miért "semmi féle képen se"? Nekem most az van, úgy fél éve. Mire számíthatok vele kapcsolatban? Mondjuk idáig szuper szerintem. Nem mintha lenne összehasonlítási alapom...

2016. aug. 13. 23:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/16 anonim ***** válasza:

A wokot üresen kell felhevíteni és folyamatosan magas hőmérsékleten tartani,ezt pedig a kerámia bevonat nem bírja.a kerámiás serpenyőket nem is szabad üresen felmelegíteni.

Persze ha nem kínait akarsz benne készíteni ,akkkor bármelyik jó.

Nekem a wok = kínai kaja.

2016. aug. 14. 07:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/16 anonim ***** válasza:

A teflon bevonat meg nem bírja a kavargatást ezn a hőfokon .

Arról nem is szólva ,hogy egy jó minőségű teflon wok kétszer annyiba kerül mint egy acél.

Másrészt a kínaiak miért nem térnek át a teflona meg a kerámiára?

Legfeljebb az eladós tv reklámban használják ,hogy akinek lehet eladják.

Elég sok kínai étterem van már nálunk, kérdezd meg bármelyikben milyen wokot használnak.

2016. aug. 14. 07:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!