Mennyi idő volt a legtöbb, amit evés nélkül töltöttetek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 11. 01:05
12/15 anonim válasza:
1,5 nap, nyáron a nagy melegben egyszerűen nem volt étvágyam.
13/15 anonim válasza:
4 és fél nap, kíváncsiságból :D
Nem volt semmi bajom, de ekkor azért már hiányzott az evés. Nagyon nagy haspók vagyok alapból, egyetlen nap kihagyása is elképzelhetetlen szokott lenni, bár néha megtörténik, hogy nem kívánok enni, de sok évente egyszer s az utóbbi tizenpár évben már nem is.
S egyszer volt valami 2-3 nap, napszúrást kaptam és nem tudtam enni-inni, sőt eszméletemnél sem voltam az idő nagy részében.
14/15 anonim válasza:
Betegség, és ebből fakadó stressz miatt 3 nap.
Normál körülmények között nem bírom az éhezést, egy keveset naponta kétszer ennem kell.
15/15 anonim válasza:
2 het, barack turmixot ittam, vizet ittam. Nyar volt en meg depis. 8kg minusz ment le rolam, korhazban kotottem ki, a szervezetem annyira elszokott a kajatol, hogy hasmenesem volt tole, 40 kg voltam amikor korhazba kerultem miatta. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!