Mennyi idő volt a legtöbb, amit evés nélkül töltöttetek?
Figyelt kérdés
2016. júl. 11. 01:05
1/15 anonim válasza:
2 nap :D :D
Valahogy az én szervezetemnél nem létezik az éhség érzet :D
3/15 anonim válasza:
1 nap, a dietam miatt. De hat franc fog koplalni:D
4/15 anonim válasza:
2 nap, mert kíváncsi voltam meddig bírom kaja nélkül. De 2 nap után már nem tudtam másra gondolni.
5/15 anonim válasza:
Egy nap.
Betegség miatt egy hónapig alig tudtam enni valamit, mert a víztől is hanyingerem volt. Nyilván épp annyit ettem hogy ne haljak éhen, de elég szörnyű volt.
7/15 anonim válasza:
2 nap, vakbélműtét miatt. Nagyon nehezen viseltem.
Nemrég volt egy egy napos kórházi tartózkodásom, és csak fél napig nem ehettem, és akkor is szenvedtem, holott rengetegszer van, hogy nem eszek fél napig mert rohanok stb. Ennek talán az az oka, hogy az emberi természet ilyen, mindig az kell amit nem lehet.
8/15 anonim válasza:
Nem önszántamból történt,de 5 nap volt.
Egy elég rendes calicivírus fertőzés folytán. 3 napig inni sem tudtam.
9/15 anonim válasza:
3 nap, betegség miatt egy falatot se bírtam enni.
10/15 anonim válasza:
3 nap. inni ittam, csak enni nem bírtam. Nagyon rosszul éreztem magam (lelkileg). Betegség miatt 2 nap, mert minden kijött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!