Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit főztök, esztek ma? Hétvégé...

Mit főztök, esztek ma? Hétvégén? 17/F

Figyelt kérdés

2016. jún. 10. 13:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%
dinsztelt savanyúkáposzta ágyon sült fűszeres csirkehúst krumplipürével
2016. jún. 10. 13:37
 2/15 anonim ***** válasza:
76%

Régi tervemet valósítom meg: töltött tojás! 16 főtt tojásból, kettőnknek szerintem elég lesz ebédre, de még maradhat is belőle pár vacsorára.

A hétvégét majd eldöntjük akkor, amikor nekilátunk a főzésnek. Nem tudhatom, mire fogunk vágyni, gyakran tervezek valamit, s másnapra máshoz van kedvem, így borul a terv. Alapanyagokból igyekszem szinte mindent tartani itthon, ami szóba jöhet. Most nincs sok zöldségünk, de holnap veszünk, ami befolyásolja majd a menüt.

Bár eper lesz közte, mindennap van.

2016. jún. 10. 13:45
 3/15 anonim ***** válasza:
73%

Ma még volt tegnapról fasírt, paradicsom mártással

Holnap sült májat készítek, kelkáp. főzelékkel

Vasárnap körömpörkölt főtt krumplival, zöld salival

2016. jún. 10. 13:48
 4/15 anonim ***** válasza:
94%
Jelenleg KFC kaját, este meg rendelek valamit. Hétvégén spagettit, vagy csirkemellet csinálok.
2016. jún. 10. 13:54
 5/15 anonim válasza:
100%
Azzal nyaggatom anyámat, hogy készítsen nekem sajtos tésztát :)
2016. jún. 10. 14:03
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
sastos tésztát, salátával
2016. jún. 10. 14:07
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

ma gombapörkölt

holnap krumplileves

vasárnap sajttal-sonkával töltött csirke, sült krumplival

2016. jún. 10. 14:14
 8/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Tegnapról maradt finomfőzelék, fokhagymás bundában sült csirkecombbal. (amúgy a finomfőzelék, pont egy itteni kérdés miatt jutott tegnap eszembe)

Holnap bundás hagymakarikák lesznek spenóttal és krumplival.

2016. jún. 10. 14:27
 9/15 anonim ***** válasza:

ma vegre eleg jo ido van a grillezeshez ( nem Mo.), igy ezt kihasznalva grill menu lesz ( reggeli / ebed kicsit egybe csuszott, mindketten szabadnaposak vagyunk ma a ferjemmel), igy a vacsit 5-6 kornyekere tervezzuk. grillezett csirkecombok es oldalas lesz, fott krumplival, kukorica es madarsalataval, tartar martassal.

a holnapi napot meg nem tudom, valami egyszerut terveztem fozni, innen ( is ) szemezgetek otleteket, majd kiderul. de tnap pl brassoi volt tepsiben egybesutve, azelotti nap pedig gombas bolognai.

2016. jún. 10. 14:57
 10/15 anonim ***** válasza:

Ma ezt próbáltam ki, nagyon finom : [link]

Holnap grillezünk (ha jó idő lesz) husit, kolbászt, jó sok salátával :)

2016. jún. 10. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!