Mit főztök, esztek ma? Hétvégén? 17/F
Régi tervemet valósítom meg: töltött tojás! 16 főtt tojásból, kettőnknek szerintem elég lesz ebédre, de még maradhat is belőle pár vacsorára.
A hétvégét majd eldöntjük akkor, amikor nekilátunk a főzésnek. Nem tudhatom, mire fogunk vágyni, gyakran tervezek valamit, s másnapra máshoz van kedvem, így borul a terv. Alapanyagokból igyekszem szinte mindent tartani itthon, ami szóba jöhet. Most nincs sok zöldségünk, de holnap veszünk, ami befolyásolja majd a menüt.
Bár eper lesz közte, mindennap van.
Ma még volt tegnapról fasírt, paradicsom mártással
Holnap sült májat készítek, kelkáp. főzelékkel
Vasárnap körömpörkölt főtt krumplival, zöld salival
ma gombapörkölt
holnap krumplileves
vasárnap sajttal-sonkával töltött csirke, sült krumplival
Tegnapról maradt finomfőzelék, fokhagymás bundában sült csirkecombbal. (amúgy a finomfőzelék, pont egy itteni kérdés miatt jutott tegnap eszembe)
Holnap bundás hagymakarikák lesznek spenóttal és krumplival.
ma vegre eleg jo ido van a grillezeshez ( nem Mo.), igy ezt kihasznalva grill menu lesz ( reggeli / ebed kicsit egybe csuszott, mindketten szabadnaposak vagyunk ma a ferjemmel), igy a vacsit 5-6 kornyekere tervezzuk. grillezett csirkecombok es oldalas lesz, fott krumplival, kukorica es madarsalataval, tartar martassal.
a holnapi napot meg nem tudom, valami egyszerut terveztem fozni, innen ( is ) szemezgetek otleteket, majd kiderul. de tnap pl brassoi volt tepsiben egybesutve, azelotti nap pedig gombas bolognai.
Ma ezt próbáltam ki, nagyon finom : [link]
Holnap grillezünk (ha jó idő lesz) husit, kolbászt, jó sok salátával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!