Lehet attól bajom, ha egész nap cseresznyét eszem?
Mivel ez nagyon emberfüggő, nem lehet megmondani. Sőt, az sem mindegy, mennyire érett a cseresznye (a mienk már édes féléretten is, de érzem, hogy savas nekem vagy mit tudom én, mindenesetre máshogy hat). Bár azt érzed, ha rosszul vagy.
Más szempontból elég durván kéne tolni hosszútávon, hogy egészséges emberként megártson a sok cukor (már ha nem szoktál el a sok szénhidráttól, mert az egy egészen más téma, de nem sokakat érint). Most az, hogy szezonban rákapsz a gyümölcsre, egész normális dolog. Ne élj csak cseresznyén, de belefér.
Ami pedig nem az egészséget, hanem a hízást illeti, az leginkább az összbevitelen múlik. Ha nincs kalóriatöbbleted, nem hízhatsz.
Ez bizony így van, ahogy az utolsó írja. Nagyon puffaszt és igencsak sok pukizás az eredmény.
Az első meg hülyéskedett, ha nem vetted volna észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!