Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mennyire figyeltek evés...

Mennyire figyeltek evés közben a hal szálkákra? (ez egész aprókra is)

Figyelt kérdés

Lehet, hogy furán tettem fel a kérdést, de én tökre parázok ilyenkor mindig.

Vendégségben még sosem ettem halat, így itthon nem túl protokoll szerűen járok el.

Pl. a ponty szeletnél a halászlében, nekem végtelen sok szálka szokott lenni.

Ilyenkor külön tányérra teszem, és szinte minden cm-es részt "megműtök".

Van amikor még így is kerül a számba kisebb szálka, ami nem tudom, hogy mennyire veszélyes vagy mennyire nem.

Amikor filézett halat veszek, akkor nagyobb biztonságban érzem magam, de volt, hogy ott is találkoztam már szálkával.

Viszont ha abba gondolok bele, hogy gyerekek (nem a nagyon picikre gondoltam), is szoktak olyan halat enni ami tele van szálkával, akkor arra gondolok, hogy lehet, hogy csak én aggódom túl?

2016. febr. 11. 17:19
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Te aggodod tul (Nem vagy egyedül, de ez nem ment fel.) A nagyobb szálkákat eleve a tányérban hagyod. Ha véletlenül a szádba kerül azt szépen kiveszed és a tányérod szélére teszed. Az aprokat meg GONDOSAN megrágod, lenyeled. Nem lesz semmi bajod töle!
2016. febr. 11. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!