Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A 3om éves kisfiam nem hajland...

Juhászné szentes kérdése:

A 3om éves kisfiam nem hajlandó semmit megenni. Reggelire csak bundás kenyeret teával és ennyi. Egész nap nem eszik semmit. Mi lehet ennek az oka? Miért csak szagol és nem eszik?

Figyelt kérdés
Miért csak szagol és nem kóstol?

2012. nov. 5. 04:43
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

adjál neki mást.ha éhes,akkor majd eszik.

vagy próbálj édes bundaskenyeret sütni

hogy valtoztass az etrendjen,eleg egyhangú

arrol nem is beszelve,hogy óvodába jár már?ott muszaj lesz mást megennie

2012. nov. 5. 05:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Csinálj neki vicces szendvicseket. [link]
2012. nov. 5. 05:48
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
Vidd el orvoshoz. Ha nem akar enni, akkor a vicces szendvicseket sem fogja megenni. A szendvics egyoldalú kaja lenne.
2012. nov. 5. 07:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt egy ilyen időszak, mindegyik gyereknél. Volt, hogy hónapokig vajas kenyér volt a menü, ebédre meg 2-3 ek. leves vagy 1 ek. második. Nem piszkáltam a gyerekeket, elmúlt.
2012. nov. 5. 07:19
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
Mondd mar meg nekem, hogy mitől egyoldalú kaja a szendvics? A kenyér helyett lehet kalács, bármilyen sos peksutemeny. Van vagy 100 fele felvágott, lehet rá rakni füstölt árut, halat, lehet készíteni szendvicskremet majbol, halból, tojásból, zoldsegekbol. Lehet rá tenni paradicsomot, paprikát, uborkát, répát, savanyú káposztát. Lehet meleget es hideget készíteni. Lehet csinálni bundás kenyérből croc monsieur-t. mellesleg felénk étel van, nem kaja.....
2012. nov. 5. 07:47
 6/10 anonim ***** válasza:

Napi 1 csésze cslánteát adj neki. Még jobb ha teszel bele 1 mokkás kanál svéd keserűt is.

Kell pár nap mire kifejti a hatását. Addig sok gyümölcslevet is adj neki.

Az h a gyerek rászokik egy fajta kajára, pl.: vajas kenyér, meg spagetti, az nem ugyanaz, mint ha az egyféle reggelin kívül egész nap nem eszik. Egyik sem jó. A ti állapototok főleg nem. Mert mire kinőné, ödszeszűkül a gyomra és nem tud majd eleget enni ahoz h renden ellássa a szervezetét.

2012. nov. 5. 09:20
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
3om????? Az meg milyen szám? :D
2012. nov. 5. 09:21
 8/10 anonim ***** válasza:
3om éves kisfiam
2013. márc. 21. 01:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Én is ezen akadtam fenn.

Olvasom, 30 m, 30 m éves, ez meg mit jelent.

Egyszer csak rájöttem, hogy az hármas akar lenni.

Szavam sincs hozzá.

2013. márc. 21. 01:13
 10/10 anonim ***** válasza:
3om. De durva már :D amúgy azért, mert szar kajákkal eteted.
2020. dec. 23. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!