Lángost ettem tegnap, ma pedig egész nap hánytam, mit csináljak?
Tegnap vettem egy kisebb büfénél lángost, ízre nem volt fura, viszont estére elkezdett menni a hasam. Lefeküdtem, de éjjel többször kimentem vécére.
Ma reggel arra keltem, hogy borzasztóan fáj a hasam, és utána hánytam is. A nap folyamán minimum hatszor hánytam, ha ettem valamit, az gyorsan kijött belőlem. Most estére kezdek jobban lenni, utoljára két órával ezelőtt hánytam, de még mindig hasmenésem van.
Ételmérgezés? Vagy véletlen egybeesés és vírus?
ezért nem eszem lángost
nem hinném h véletlen mikor ettünk lángost utoljára akkor az egész család fosott ami azért elég fura
Szerintem is az agyon-használt olaj...
Igen, a gyomor-rontás esetére alkalmazott módik:
háztartási keksz, próbaként pár falat kétszer-sült, langyos citromos tea, sós vízben főtt natúr krumpli, esetleg keményre főtt tojás sárgája minden zsiradék nélkül, főtt csirkemáj natúr, húsleves üresen, zöldség-tészta nélkül...
mást nem ettél? én évek óta eszem lángost hetente 2-3x reggelire, sose volt még bajom tőle
szerintem vírust kaphattál el, ha semmi sem marad benned, amit megeszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!