Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lángost ettem tegnap, ma...

Lángost ettem tegnap, ma pedig egész nap hánytam, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Tegnap vettem egy kisebb büfénél lángost, ízre nem volt fura, viszont estére elkezdett menni a hasam. Lefeküdtem, de éjjel többször kimentem vécére.

Ma reggel arra keltem, hogy borzasztóan fáj a hasam, és utána hánytam is. A nap folyamán minimum hatszor hánytam, ha ettem valamit, az gyorsan kijött belőlem. Most estére kezdek jobban lenni, utoljára két órával ezelőtt hánytam, de még mindig hasmenésem van.

Ételmérgezés? Vagy véletlen egybeesés és vírus?

2015. okt. 22. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

ezért nem eszem lángost

nem hinném h véletlen mikor ettünk lángost utoljára akkor az egész család fosott ami azért elég fura

2015. okt. 22. 18:34
 2/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg jó használt olajjal készítették. Attól kikészült a gyomrod. Diéta, ahogy gyomorrontásnál szoktad.
2015. okt. 22. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ételmérgezés. A rossz olajtól valószínű nem hánytál volna. Ha tejfölös vagy sajt is volt rajta akkor lehet valamelyik romlott volt. Többet ne próbálkozz ott enni szerintem.
2015. okt. 22. 18:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a pizzától volt már nem egyszer amit rendeltem az egyik pizzástól.
2015. okt. 22. 18:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szén tabletta, folyadék
2015. okt. 22. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
menj vissza és mondd meg nekik, hogy mi történt. ha bunkók, jelents az ántsz-nek vagy kinek kell az ilyesmit.
2015. okt. 22. 19:17
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

Szerintem is az agyon-használt olaj...

Igen, a gyomor-rontás esetére alkalmazott módik:

háztartási keksz, próbaként pár falat kétszer-sült, langyos citromos tea, sós vízben főtt natúr krumpli, esetleg keményre főtt tojás sárgája minden zsiradék nélkül, főtt csirkemáj natúr, húsleves üresen, zöldség-tészta nélkül...

2015. okt. 23. 11:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

mást nem ettél? én évek óta eszem lángost hetente 2-3x reggelire, sose volt még bajom tőle

szerintem vírust kaphattál el, ha semmi sem marad benned, amit megeszel

2015. okt. 24. 14:53
 9/9 Krosszarcu ***** válasza:
És ha az ürge glutén érzékeny most kezd kijönni rajta?
júl. 13. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!