Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egész este hánytam még a viz...

Egész este hánytam még a viz is ki jött belőle. Mit tegyek? És mitt lehetne enni, inni valamit?

Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 08:53
 1/8 anonim ***** válasza:
kekszet egyél vagy főtt krumplit meg teát igyál.. jobbulást
2015. márc. 11. 08:58
 2/8 anonim ***** válasza:
De az se baj, ha egyelőre nem eszel semmit, csak iszol, de azt is óvatosan, apránként. Inni fontos, ha mindent kihánysz, amit iszol, akkor menj orvoshoz, mert kiszáradhatsz.
2015. márc. 11. 09:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Be kéne venni 5-6 széntablettát. Ha láz is jelentkezik, azt csillapítani kell. A cukor nélküli teát picit meg kell sózni. A főtt krumplit szintén.
2015. márc. 11. 09:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kell fordulni. Kapsz majd tablettát és le fog állni a hányás amnt az elsőt beveszed
2015. márc. 11. 09:27
 5/8 anonim ***** válasza:
hasmenésre jó a széntabletta nem a hányásra.. (vagy én tudom rosszul és hányásra is jó??)
2015. márc. 11. 09:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Egyet értek az ötödikkel. Ezt a betegséget gasztoenteritisznek nevezik. És csak orvos segít. Plusz a kézmosás fontos lesz ameddig kilabolsz ebből mert terjeszthető
2015. márc. 11. 09:38
 7/8 A kérdező kommentje:
Lázam az nem volt hála isten most ugy kicsit jobban vagyok
2015. márc. 11. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Párom volt benne tavaly. Hányás+hasmenés. A doki 10 percenként 1 korty vizet engedélyezett neki 2 napig. Gyógyszert nem írt neki, de én vettem neki Daedalont. Jót tett!
2015. márc. 11. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!