Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Baj ha lányként szeretem az...

Baj ha lányként szeretem az ilyen kajákat?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, szeretem az egészségesebb ételeket is, sok gyümölcsöt és zöldséget megeszek, de néha olyan disznónak érzem magam :D Imádom a nehezebb dolgokat: hurka, kolbász, gulyás, töltött káposzta, pörkölt, sonka, oldalas stb. Nem ezeket eszem állandóan, de azért na. A környezetemben meg a lányok 90%-a nem eszi csak a csirkét (annak se minden részét) és olyan furán érzem magam amikor eszik a kis salijukat meg a csirkemellet, én meg mondjuk a harmadik kolbásznál tartok. Sovány vagyok egyébként és egyáltalán nem eszek sokat (sőt), de gondolom ez nem valami nőies/vonzó :D 16/L
2016. ápr. 14. 17:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem, hogy ne lenne nőies, ha valaki bevág egy csomó kolbászt. Oké, mit értek én ehhez, de szerintem joga van egy nőnek is azt enni, amit szeret, nekem nincsenek nőies és férfias ételek, s ha egy nőnek 2000 kcal kell ebédre, akkor annyi (velem simán előfordul néha), de hogy ez miért lenne baj bárkinek, azt fel nem fogom.
2016. ápr. 14. 20:42
 12/13 anonim ***** válasza:

Dehogy baj!

Ez a salátázás csak pár éve lett trend, főleg az anorexiára vágyó, amúgy testmozgást csak tévében látó hölgyemények körében. (Nincs semmi bajom a salátákkal, félreértés ne essék!)

Hurka? Egy kifejezetten finom étel. Sonka? A legfenségesebb kaják egyike. A gulyás meg még csak nem is nehéz kaja.

Persze, ha az ember állandóan ezeket eszi, reggelire, ebédre, vacsorára, és mellette annyit mozog, mint a WoW-kocka (gy.k. semmit), az tényleg nem egészséges. De az egészségtelen életmód akkor sem egészséges, ha csirkéznek meg salátáznak. De normális életmód mellett abszolút semmi baj nincs ezekkel az ételekkel.

Ez a "nem nőies" dolog meg egy felszínes butaság. (És ezzel nem téged akarlak megsérteni!) Én kifejezetten utálom, amikor egy lány nem mer normálisan enni.

(Tegyük hozzá, volt évfolyamtársam akkora, mint egy tank, pedig ő is követi ezt a manapság divatos szokást. Persze, hogy akkora, hiába csak salátát, meg csirkét eszik, néha egy-egy kebabot, ha azt viszont egész nap csócsálja, és mellette meg a szomszéd utcába gyalog elmenni az számára már elérhetetlen sportteljesítmény. Na, ez a nem nőies.)

2016. ápr. 17. 03:51
 13/13 anonim válasza:

Ne egyel ugy mint egy csillamponi ok nagyon butan es durvan esznek ez csak egy csillamtanacs amugy nalunk poni foldon is vannak csillam kajak csiillamhurka jee es csillamszalami nyami isteni hidd le csillamkam

bocsi a baratnom kaart ahogy itjak huyleseget :(

2016. ápr. 20. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!