Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Baj ha lányként szeretem az...

Baj ha lányként szeretem az ilyen kajákat?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, szeretem az egészségesebb ételeket is, sok gyümölcsöt és zöldséget megeszek, de néha olyan disznónak érzem magam :D Imádom a nehezebb dolgokat: hurka, kolbász, gulyás, töltött káposzta, pörkölt, sonka, oldalas stb. Nem ezeket eszem állandóan, de azért na. A környezetemben meg a lányok 90%-a nem eszi csak a csirkét (annak se minden részét) és olyan furán érzem magam amikor eszik a kis salijukat meg a csirkemellet, én meg mondjuk a harmadik kolbásznál tartok. Sovány vagyok egyébként és egyáltalán nem eszek sokat (sőt), de gondolom ez nem valami nőies/vonzó :D 16/L
2016. ápr. 14. 17:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
Egyáltalán nem baj.
2016. ápr. 14. 17:08
 2/13 ChrisTV válasza:
48%

Abszolút nem baj (véleményem szerint):D

Egyél annyit mint egy disznó, de úgy mint egy ember.

2016. ápr. 14. 17:09
 3/13 anonim ***** válasza:
9%
Igen, baj, és nem csak azért mert lány vagy, érezd is magad rosszul, egészségedre a mindenféle betegségekhez, a tyúk is méreg, egyébként
2016. ápr. 14. 17:09
 4/13 anonim válasza:
62%
Miért lenne baj? Fogadni mernék, a barátnőid nagy része, otthon ugyanúgy megeszi a töltött káposztát meg az oldalast, de hát olyan "menő" csirkét enni meg diétázni! Ne legyen bűntudatod, csak azért próbálj mértéket tartani!
2016. ápr. 14. 17:10
 5/13 anonim válasza:
86%
Dehogy baj. Ne viccelj már... :D
2016. ápr. 14. 17:16
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Senkit sem érdekel mit eszel. Téged zavarna, ha a szerelmed csak csirkemellet főtt brokkolival és görögsalátát enne, soha nem enne hurkát, szalonnát stb? Hidd el, nem emiatt nincsen még párod. :D
2016. ápr. 14. 17:45
 7/13 anonim válasza:
63%

Baj ha lányként néha fingok?

Ez kb. ilyen kérdés volt.

2016. ápr. 14. 17:48
 8/13 piriiiii ***** válasza:
86%

Én is szoktam ilyesmit kajálni, szeretem ezeket. Igazából mindent megeszek. Nőiesnek nem nőies, ez igaz, de vannak pasik, akik buknak a nagyétkű nőkre. :D

Egyáltalán nem baj, pláne, ha tényleg nem ebből áll az összes étkezésed.

És rajtunk kívül szerintem még rengeteg nő szokott ilyesmit fogyasztani.

2016. ápr. 14. 18:00
 9/13 anonim válasza:
100%
Nőiesnek nem nőies? És mi a nőies? A nyúlkaja? Ugyanolyan étel mint bármi más. Nem kell annyit enni, hogy 200 kilós legyél, de ez igaz minden másra.
2016. ápr. 14. 18:11
 10/13 piriiiii ***** válasza:
10%
Enni nem túl nőies. Vagy szerinted nőies dolog bicskával vágni a kolbászt?
2016. ápr. 14. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!