Baj ha lányként szeretem az ilyen kajákat?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, szeretem az egészségesebb ételeket is, sok gyümölcsöt és zöldséget megeszek, de néha olyan disznónak érzem magam :D Imádom a nehezebb dolgokat: hurka, kolbász, gulyás, töltött káposzta, pörkölt, sonka, oldalas stb. Nem ezeket eszem állandóan, de azért na. A környezetemben meg a lányok 90%-a nem eszi csak a csirkét (annak se minden részét) és olyan furán érzem magam amikor eszik a kis salijukat meg a csirkemellet, én meg mondjuk a harmadik kolbásznál tartok. Sovány vagyok egyébként és egyáltalán nem eszek sokat (sőt), de gondolom ez nem valami nőies/vonzó :D 16/L2016. ápr. 14. 17:02
2/13 ChrisTV válasza:
Abszolút nem baj (véleményem szerint):D
Egyél annyit mint egy disznó, de úgy mint egy ember.
3/13 anonim válasza:
Igen, baj, és nem csak azért mert lány vagy, érezd is magad rosszul, egészségedre a mindenféle betegségekhez, a tyúk is méreg, egyébként
4/13 anonim válasza:
Miért lenne baj? Fogadni mernék, a barátnőid nagy része, otthon ugyanúgy megeszi a töltött káposztát meg az oldalast, de hát olyan "menő" csirkét enni meg diétázni! Ne legyen bűntudatod, csak azért próbálj mértéket tartani!
5/13 anonim válasza:
Dehogy baj. Ne viccelj már... :D
6/13 anonim válasza:
Senkit sem érdekel mit eszel. Téged zavarna, ha a szerelmed csak csirkemellet főtt brokkolival és görögsalátát enne, soha nem enne hurkát, szalonnát stb? Hidd el, nem emiatt nincsen még párod. :D
7/13 anonim válasza:
Baj ha lányként néha fingok?
Ez kb. ilyen kérdés volt.
8/13 piriiiii válasza:
Én is szoktam ilyesmit kajálni, szeretem ezeket. Igazából mindent megeszek. Nőiesnek nem nőies, ez igaz, de vannak pasik, akik buknak a nagyétkű nőkre. :D
Egyáltalán nem baj, pláne, ha tényleg nem ebből áll az összes étkezésed.
És rajtunk kívül szerintem még rengeteg nő szokott ilyesmit fogyasztani.
9/13 anonim válasza:
Nőiesnek nem nőies? És mi a nőies? A nyúlkaja? Ugyanolyan étel mint bármi más. Nem kell annyit enni, hogy 200 kilós legyél, de ez igaz minden másra.
10/13 piriiiii válasza:
Enni nem túl nőies. Vagy szerinted nőies dolog bicskával vágni a kolbászt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!