Mit gondoltok erről a húslevesről?
Szerintem zseniális, nagyon finom.
https://www.youtube.com/watch?v=O3iLDIDTNRI
Én annyi változást eszközöltem benne, hogy kifőztem külön kagylótésztát, és a zöldségeket mint a répa, zeller, azokat meghagytam, és tálalásnál felhasználtam. Valamint a snidling a végéről lemaradt.
Ja, és a májgombóc helyet már húsgombóccal próbáltam, a fűszerezés ugyan az, annyi a változás, hogy csinálok egy hagymás fűszeres darált húsos alapot amit jól megpirítok mintha bolognai készülne, majd azt dolgozom össze teljes egészében, és a levesben kicsit főzöm.
Ha etettek már igazi házi tyúkhúslevest, ez az alábbi leírás simán vetekszik vele, pedig sima bolti csontból készült, és mint tudjuk annak köze nincs a házi ízekhez, viszont ezzel a elősütés, meg ahogy el van így készítve tényleg zseniális.
UI: én csak 5-6 órát főztem.
Ugye a videó az alapötlet, annyi még, hogy én a hagymát félbevágva de nem héjastól tettem bele, és zeller szár helyet zeller gumóval dolgoztam. Valamint a paprikám apróra vágott volt, mert csak fagyasztott volt itthon.
+ 1 marha tyúkhúsleves kocka is került bele.
# 2
Majd írd meg a véleményed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!