Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a Tescoban...

Mit gondoltok a Tescoban kapható tortáról?

Figyelt kérdés

Egyesek szerint műanyag ízű,mások szerint túl édes,egyesek szerint száraz,mások szerint semmi íze.

Szoktatok a Tescoban vásárolni tortát?

2015. márc. 23. 19:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de ettem már mások által vásároltat, többfélét.

Nagyon mű az egész, a szokásos cukrászdai tortákon is túltesz. Lehet száraz, ha kétheteset veszel, én nem éreztem annak egyiket sem, egyszerűen műanyag és vízízű.

2015. márc. 23. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Én időnként szoktam enni és semmi problémám vele, kifejezetten ízleni szokott az ott beszerzett oroszkrém torta. Más torta nem szokott lenni, csak ilyen, talán egy kissé unalmas már. A pécsi Tesco-ról van szó, lehet, hogy van különbség.
2015. márc. 23. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Soha nem vettem. Tortat cukraszdaban eszek es unnepleskor, akkor rendelek.

Meg szoktam nezni oket, idonkent egeszen tortakinezetuk van messzirol, de mikor latom a muanyag tartojat es a maszatos oldalat....hat elegge megundorodom.:)

2015. márc. 23. 20:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon kevés olyan cukrászda van, amelyik nem csak az előírásoknak, de a szakma szabályainak is meg akar felelni, s minőségi terméket kínál. Nagyüzemi cukrászatok még kísérletet sem tesznek erre. A teszkós sütemények alig tartalmaznak olyan összetevőt, amelyet egy cukrászterméktől elvárhatnál.
2015. márc. 23. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

Mi szoktunk venni időnként szülinapokra is, ha nincs időnk sütni. Jó árban vannak és nekünk nagyon ízlenek. Itt minden fajta szokott lenni, a joghurtos-gyümölcsös volt eddig a legjobb:)

Ja, és plusz pont, hogy vajas krémeset még sosem fogtunk is.

2015. márc. 24. 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok féle tortát ettem még Tescobol, elég mű volt mind, nem volt jó ízük, kivéve egyet, a feketeerdő tortát, páromtól azt kaptam születésnapomra.

Az viszont szép is volt és tényleg nagyon finom, mintha igazi cukrászdában vásároltuk volna!

2015. márc. 24. 12:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
A mi Tesconkban a Camponában nagyon finomak a torták. Egyáltalán nincs mű íze. Vettem tortát is és szeletes sütiket/tortákat is.
2015. márc. 25. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!