Mit gondoltok a Tescoban kapható tortáról?
Egyesek szerint műanyag ízű,mások szerint túl édes,egyesek szerint száraz,mások szerint semmi íze.
Szoktatok a Tescoban vásárolni tortát?
Nem, de ettem már mások által vásároltat, többfélét.
Nagyon mű az egész, a szokásos cukrászdai tortákon is túltesz. Lehet száraz, ha kétheteset veszel, én nem éreztem annak egyiket sem, egyszerűen műanyag és vízízű.
Soha nem vettem. Tortat cukraszdaban eszek es unnepleskor, akkor rendelek.
Meg szoktam nezni oket, idonkent egeszen tortakinezetuk van messzirol, de mikor latom a muanyag tartojat es a maszatos oldalat....hat elegge megundorodom.:)
Mi szoktunk venni időnként szülinapokra is, ha nincs időnk sütni. Jó árban vannak és nekünk nagyon ízlenek. Itt minden fajta szokott lenni, a joghurtos-gyümölcsös volt eddig a legjobb:)
Ja, és plusz pont, hogy vajas krémeset még sosem fogtunk is.
Nem sok féle tortát ettem még Tescobol, elég mű volt mind, nem volt jó ízük, kivéve egyet, a feketeerdő tortát, páromtól azt kaptam születésnapomra.
Az viszont szép is volt és tényleg nagyon finom, mintha igazi cukrászdában vásároltuk volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!