Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A Tescoban lehet kapni akciósa...

A Tescoban lehet kapni akciósan 3700 Ft-ért tejsavófehérjét. Mit gondoltok erről a fehérjéről?

Figyelt kérdés
Nem emlékszem a nevére,mert az újságban láttam.Valami 1005 Whey Pro.A teljes ára 4700 FT.

2013. nov. 30. 19:54
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

[link]

Ez az.

2013. nov. 30. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha a kalácsukban egér van belesütve, bele sem merek gondolni a fehérjepor miből van ledarálva.
2013. nov. 30. 19:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Ízesítetlen myprotein 5kg 15500 Ft-ért vettem 3100ra jön ki per kila ez meg 3700
2013. nov. 30. 20:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Az 5kg-os Scitec 100% whey pro fehérje 1gramm 7Ft

A nyers csirkemellfilé 6Ft /gramm (Ezt még meg kell sütni, gáz, idő, stb.)

Amit te linkeltél, 6,3Ft / gramm

Tehát kb. egy árban van a folyékony jó minőségű Scitec fehérje és a csirkehús. Nyilván ízre más, de talán hatékonyabb a tejsavó, könnyebb megcsinálni, "kész" van 2 perc alatt amíg összerázod.

Én azt a 70 fillér/gramm nem kockáztatnám a Tescossal.

2013. nov. 30. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
3.95408163265 forint a myprotein:D
2013. nov. 30. 20:10
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele, kilós ára majdnem 5 ezer Ft, ami egy 65%-os fehérjéért elég sok, ráadásul nem egy nagy márka
2013. nov. 30. 20:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Ja meg az akciókat csak fenntartással kezelni! :) Diákkoromban dolgoztam Tescoban és az akciós pulóver úgy nézett ki, hogy két árat kellett tenni rájuk és a nagyobbat áthúzni. Vagy a novemberben 80 ezres hifit leakciózták karácsonyra 99 ezerre... Vegyél inkább mhn-t, myproteint, de ennél sokkal jobb ár/érték arányúakat találni akció ide vagy oda
2013. nov. 30. 20:15
 8/11 anonim ***** válasza:

A fehérjetartalmat nézd ne azt hogy hány grammos.

A kérdező 750grammosat linkelt be 3700Ft 750 gramm amiből a fehérje 585 gramm!!!

Ezt számold ki. Milyen 3 Ft?

2013. nov. 30. 20:31
 9/11 anonim ***** válasza:
2: inkább örülnél neki, hogy a ch mellé kapod az ingyen fehérjét. :)
2013. nov. 30. 21:49
 10/11 tap bela ***** válasza:

Valaha is elgondolkodtál már azon, hogy egyes fehérjék, miért olyan végletesen olcsók? Vajon a Te fehérjédben is ott találhatók az összetevők között?

....ésszel vásárolj....

A minőségi whey protein alapja a WPC80 minőségi koncentrátum, és nem a magas laktóz tartalmú WPC35. A minőségi fehérje nem tartalmaz hozzáadottan maltodextrint (glükóz polimerek), dextrózt, amely technikailag ugyan nem cukornak nevezettek, de ezek magasabb glikémiás indexüek, mint a fehér kenyér. A minőségi fehérjében nincsenek hozzáadottan olcsó töltőanyagok, mint pl. glicin, alanin és taurin. Ezeket az anyagokat azért teszik hozzá, hogy egy bevizsgáláskor magasabb fehérjetartalom mutatkozzon. A minőségi fehérje kis mértékben vagy egyáltalán nem tartalmaz kukorica szirupot, hidrogénezett zsírokat (dairy creamer), mivel ezek igen olcsó anyagok, amelyekkel a fehérjéd ízét javítják, de közben tele vannak "rossz" zsírokkal és cukorral.

2013. dec. 1. 06:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!