Szerettek enni? Mi a kedvenc ételetek / édességetek?
Kedvenc: pizza, tojásos nokedli, Cordon Bleu, töltött paprika.
Ki nem állhatom: a meggymártásos főtt hús darával, vadas, tökfőzelék, káposztás tészta.
Kedvenc édesség: anyukám cukrász, így sokszor süt. :)
Lúdláb, somlói, fagyi szelet.
Kedvenc: gyros, gyrostál, kínai, pizza sajtburger,sűltkrumpli rántott csirkemell, tojáslikörös szelet, rákoczi túrós, fekete erdő torta
Amit utálok: kocsonya, tojásleves, máj, egészkrumpli
Szeretek enni, világéletemben nagy gourmand voltam. Ma pl hagymás rostélyost főzött a nejem 40 deka borjúhúsból kettőnknek. Ő madárétkű, de holnapra alig maradt egy zónaadag. Szóval képzelheted, mit burkoltam be. Az elhízástól nem kell tartanom, mert sokat mozgok, ráadásul nemrég újra fizikai melóra váltottam a szellemiről.
57F
Gratulálni szeretnék úgy őszintén minden lepontozónak, hogy mennyire kedves és jól nevelt gyerekek, akik tudják, hogy mi a hasznos válasz és mi haszontalan válasz. Szépen látszik, hogy a "mi a kedvenc ..." kérdésre van olyan válasz, ami teljesen haszontalan és értelmetlen. Ezek szépen le is lettek pontozva.
Még egyszer: anyukátoknak adjátok át üdvözletem, hogy egy tökéletes gyereket sikerült összehoznia!
Kedvenc ételem: thai kaják, vega vagy csirkés verzióban
Kedvenc édességem: ha csoki, akkor a milka tuc kerkszes csokija, vagy ha még lehet valahol kapni, akkor a sós pereces csoki. A másik kedvencem pedig a sajttorta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!