Mi a kedvenc édességetek?
Figyelt kérdés
Most sajnos nincs itthon semmi édesség, úgyhogy csak álmodozni tudok róla. És legjobban a csokis dolgokat szeretem, a csokitortát, brownie-t, csokis fagyit, a Somlóit, a Gundel palacsintát...ezek közül bármelyiket megenném most :D2010. máj. 5. 18:11
1/15 anonim válasza:
aranygaluska vaniliamártással!!!:)
2/15 anonim válasza:
igen, az aranygaluska nagyon finom :)
de a kedvencem a drazsé, a kemény cukorka, a fehér csoki és az étcsoki :D
nálunk sincs itthon semmi és most úgy ennék ilyeneket. :D
5/15 anonim válasza:
Én is csokiimádó vagyok, de nem csokoládészeletre gondolok, hanem csokissüti, csoktorta, csokifagyi, stb...
6/15 A kérdező kommentje:
Köszi eddig mindenkinek, nekem valahogy segít, ha álmodozok az édességekről, ha már egyszer nem jutok hozzájuk. Képeket is szoktam nézni neten tortákról :D. Még jöhetnek válaszok.
2010. máj. 5. 18:28
7/15 anonim válasza:
Az én kedvencem a rizses csoki, akár több táblát is meg tudok belőle enni :-)
8/15 anonim válasza:
Milka fehér csoki és noisette,ebből akár több táblával meg tudnék enni egyszerre :D
Amúgy imádom a csíkos sütit,a kijevi krémest,a lajcsi szeletet,a győri zabfalatot,a máglyarakást...
15/L
9/15 anonim válasza:
Krémtúró, Piros Pöttyös rudi, sima tejcsokis Milka, Twix és Dunakavics. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!