Mi a kedvenc édességetek?
Figyelt kérdés
Most sajnos nincs itthon semmi édesség, úgyhogy csak álmodozni tudok róla. És legjobban a csokis dolgokat szeretem, a csokitortát, brownie-t, csokis fagyit, a Somlóit, a Gundel palacsintát...ezek közül bármelyiket megenném most :D2010. máj. 5. 18:11
11/15 anonim válasza:
Gumicukor függö vagyok :)))
De amúgy csoki, cukor, süti jöhet szinte bármilyen
12/15 anonim válasza:
gumicukor :)
minden-féle fagyi,jégkrém : )
az aranygaluska vanília öntettel tényleg finom,azt is szeretem : )
akkor még szeretem az almás táskát,after eight,banános cuccok : )
de amúgy minden édességet szeretek . ;)
13/15 anonim válasza:
Most van ez az új Pöttyös Guru, az nagyon finom, csak kevés.. Na az nagyon bejön! Amúgy túrórudi-függő vagyok! :) Raffaello, twix, Snickers, Milka csokikm váá, imádok lényegében minden csokit a gagyikon kívül, ami beletapad a fogamba, meg a szájpadlásomra.. :) Sütiket annyira nem favorizálom. Ha még a rágcsálnivalók beleférnek az édesség kategóriába, akkor Lays hagymás-tejfölös chips, valamint a Tescoban lehet kapni ilyen henger alakú dobozos chipset, abból is a hagymás-tejfölös a tuti, a legfinomabb chips, baromi jó a fűszerezése!! :)
14/15 anonim válasza:
Pocky (ilyen kekszrúd csokival, vagy epres bevonattal. Úgy néz ki, mint a ropi, de édes.)
Étcsokival bevont kávészem
dianáscukor
medvecukor
15/15 anonim válasza:
Minden csoki jöhet a mentolos kivételével.Sütik is pl.somlói,tiramisu,kókusz bomba vagy kókusz kocka,de egyiket sem vetem meg.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!