Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lisztérzékenyek! Mi a kedvenc...

Lisztérzékenyek! Mi a kedvenc édességetek?

Figyelt kérdés
Anyukámat szeretném meglepni valami finomsággal karácsonyra, de nincs ötletem. Inkább boltban vásárolható desszertre gondoltam, mert ha sütögetek, az nem áll el olyan sokáig. Lehetőleg laktóz se legyen benne!
2012. nov. 25. 18:02
 1/1 anonim ***** válasza:
3 tojást keverj habosra 5 kanál cukorral és két kanál mézzel.Reszelj bele egy almát héjastól de mag nélkül. Tégy hozzá 3 evőkanál olajat. 25 deka darált diót keverj el egy kávéskanál gluténmentes sütőporral és három kanál gluténmentes keményítővel. Szórd rá a masszára és keverd el. Előmelegített sütőben süsd egy kapcsos formában, vagy tepsiben. Használj sütőpapírt. Ha kihűlt kettévágva töltheted lekvárral, de anélkül is jó. Vagy csak meghinted vaníliás porcukorral. Ezt a receptet én találtam ki. Kipróbáltam. Finom. LÉ ismerősöm azt mondta, hogy glutén és laktózmentes sütit ilyen jót még nem evett.
2012. nov. 25. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!