Szerettek enni? Mi a kedvenc ételetek / édességetek?
Krémes, képviselőfánk .
Na és a tiéd ?
Három kedvenc ételem: Brassói aprópecsenye / Cézár saláta / Pácolt szarvas comb, párolt zöldséggel, erdei gombával.
Édesség? - 80%os csokoládé, gyümölcs saláta. (Cukrozott édességeket nem nagyon szeretem, mert 1: túl édesek, 2: feleslegesen egészségtelenek)
@2: Tojásos nokedli, uborka saláta:
Ettől lesz a pici szívem kitárva!
Margherita pizza és spenótos lasagne az abszolút kedvenc, de a rántott sajt, rántott gomba és hasáb burgonya is nagy favorit. Csupa hizlaló és egészségtelen kaja, még szerencse, hogy nem vagyok hízásra hajlamos.
Sütik közül imádok mindent, ami csokis, mint pl. a szuflé vagy a lúdláb szelet.
Imádok főzni, enni, étterembe járni is :) Kifejezetten a gourmet konyha és a fine dining iránt érdeklődöm.
Húst nem fogyasztok 14 éve, szóval mondhatni az az, amit ki nem állhatok. Egyébként még a káposzta bizonyos fajtáit és elkészítési módjait nem szeretem, de ezeken kívül szinte bármit :)
A kedvenc édességem vagy ételem nehéz kérdés, ritkán eszem 2x ugyanazt, hónapok távlatában is. Nagyon szeretem a nem hagyományos gyümölcstortákat (zselé nélkül, mascarponéval, rengeteg friss gyümölccsel), illetve a moelleux au chocolat-t málnával vagy feketeszederrel.
Ételek közül talán a japán konyha áll a legközelebb hozzám így kedvencemnek a shiitake-s miso levest és egyszerűen a sushit mondanám.
Csirkepaprikás tésztával és tejfölös uborkasalátával
rántott csirkemell görögsalátával
Csokis brownie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!