Milyen a sült húrka a mélyhűtőből?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 2. 21:25
2/8 A kérdező kommentje:
köszike
2010. ápr. 2. 21:34
3/8 anonim válasza:
Természetesen hogy jó a sült hurka ha kiveszed a mélyhütőből, de vagy beteszed a sütöbe vag y amikróba.
4/8 anonim válasza:
finom! Én a sütőbe szoktam betolni 10-15 percre, így ki is olvad és nagyon finoman át is forrósodik. Ha csak egy-két darabka, akkor érdemesebb a mikróba dobni :)
6/8 anonim válasza:
Mikróban jól melegíthető étkezés előtt.Még fagyosan teszem bele egy mély tányérba,egy másik tányért ráteszek a tetejére,így nem szárad ki.Mikróban így megsütni is lehet a hurkát és a kolbászt is.ZS
7/8 anonim válasza:
00,44 ki az,vagy mi az a husosfagyi?.ZS
8/8 anonim válasza:
Kedves .ZS!
A Húsosfagyi kifejezést Corven Dallas alkalmazta Luc Besson Ötödik elem C. filmjében...
A rendőrök épp be akarták vinni főhősünket egy feljelentés alapján, és noha amint ajtaján dörömbölve, affelől érdeklődtek h Ő-e Corven Dallas, Ő csak annyit mondott
"Nem én Húsosfagyi vagyok"...
Azonban a bárgyú válasza szerencsével járt, mivel szomszédja a "FORDUUULJ FEELLL!" választ adta, és így máris rabként távozott.
Így Hősünknek szabad pályálya nyílt az emberiség és a föld megmentésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!