Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem puding állagú a...

Miért nem puding állagú a chia pudingom?

Figyelt kérdés
1evökanal chia maghoz 100ml tejet tettem 1kis kanál mézet és vanillia aromát hagytam állni egy éjszakát és nem lett puding állagu miért??? Előre is köszi a válaszokat!
2016. jan. 6. 15:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Kevergetni kell. Amikor előkészíted, kb öt percig folyton, utána pedig lehetőleg három óránként, de minimum még kétszer. Az én receptem szerint két és fél deci folyadékhoz kell három evőkanál mag. Amúgy melegen is működik, pont úgy, ahogy a tejbegrízt kell csinálni.
2016. jan. 6. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!