Mit csináljak ha a pudingom nem álllt össze?





Elsőnek megcsináltam:
Tej+pudingpor+cukor
második:
forraltam a tejet
harmadik:
összeöntöttem, és 2 percig kutyulgattam, kiöntöttem kis tálkákba hagytam h hüljön beraktam a htőbe. S.O.S





Biztosan több tejet adtál hozzá, mint amit a hátoldalán írnak, vagy hidegen kikeverhetőt főztél?
Ha főzős puding, akkor adni kell hozzá még pudingport és újra átfőzni.





Puding, por nélkül.. a világ legegyszerűbb dolga. Én mindig így csinálom, nem használok kész port.
Vaníliás:
Forralj fel 1l tejet, mikor már jó meleg, de még nem forr, adj hozzá 2 db egész tojást, közben habverővel keverd folyamatosan, adj hozzá 4-5 evőkanál lisztet, vaníliás cukrot, reszelt citromhéjat. Ha felforrt, és már jó sűrű, adj hozzá cukrot ízlés szerint.
Nem szabad túl sűrűre főzni, mert kihűlve még sűrűbb lesz.
Amit már elrontottál:
Forrald fel újra, és adj hozzá kevés lisztet, és 1 egész tojást, a fentiek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!